17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportSe cunoaște arbitrul de la România - Muntenegru

Se cunoaște arbitrul de la România – Muntenegru

Centralul va fi ajutat de arbitrii asistenţi Tomas Somolani şi Branislav Hancko. Al patrulea oficial a fost desemnat Tomas Mokos, în timp ce arbitri adiţionali au fost delegaţi Filip Glova şi Michal Ocenas.

În vârstă de 34 de ani, Ivan Kruzliak a mai condus în cariera sa echipa naţională a României, la 11 octombrie 2015, în partida din deplasare cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016, câştigată atunci de “tricolori” cu scorul de 3-0.

De asemenea, centralul slovac a arbitrat la 28 august 2014 meciul pierdut de Petrolul Ploieşti cu 1-2 în deplasare cu Dinamo Zagreb, în play-off-ul Europa League, ediţia 2014-2015.

Echipa naţională a României întâlneşte, la 7 septembrie, de la ora 21,45, pe arena “Ilie Oană” din Ploieşti, selecţionata Muntenegrului, în prima partidă din cadrul Ligii Naţiunilor, meci care se va desfăşura cu porţile închise. La 10 septembrie, de la ora 21,45, România va întâlni pe stadionul Partizan din Belgrad, selecţionata Serbiei în aceeaşi competiţie.

Cele mai citite

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă