14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăTechGoogle a îmbunătățit Chrome. Cu cât crește autonomia unui laptop?

Google a îmbunătățit Chrome. Cu cât crește autonomia unui laptop?

Optimizarea consumului de resurse este plusul adus de ultima variantă a browser-ului Chrome, își prezintă Google update-ul. Google spune că a redus cu de până la 5 ori utilizarea procesorului, cu efecte directe asupra creșterii autonomiei unui laptop cu până la o oră și 15 minute.

Chorme a câștigat în ceea ce privește viteza de pornire (cu 25% mai repede decât până acum) și încarcă paginile cu 7% mai repede, performanțe ce nu produc un consum suplimentar, ba, dimpotrivă, vin cu o reducere a consumului de energie și de memorie.

Google a anunțat că a îmbunătățit și versiunea Android pentru o încărcare aproape instantanee a site-urile deja vizitate, atunci când sunt folosite comenzile Back ori Forward.

Tot la capitolul noutăți, ștergerea istoricului în setările browser-ului Chrome se poate face prin scrierea „delete history” în bara de adrese, după care se apasă comanda Enter.

Cele mai citite

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă