16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialBuga: "Ne este frica sa nu ramanem fara patron"

Buga: “Ne este frica sa nu ramanem fara patron”

Atacantului echipei Rapid, Mugurel Buga, ii este teama de ceea ce i s-ar putea intampla patronului gruparii giulestene, George Copos, asupra caruia procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala. “Nu stiu ce se intampla cu dansul. Ne e frica sa nu ramanem fara patron, normal”, a spus Buga.
Ionut Rada, la randul sau, considera ca este normal ca ancheta declansata impotriva patronului George Copos sa ii afecteze pe jucatorii rapidisti. “Imi pare rau de ce s-a intamplat. Este normal sa ne afecteze, pentru ca dansul este patronul echipei. Sper sa iasa cu bine din asta si sa fie alaturi de noi”, a afirmat fundasul. Intrebat daca ii e frica sa nu ramana fara patron, Rada a raspuns: “Nu cred ca se va ajunge atat de departe. Insa acum toata lumea este anchetata, nume mari din fotbal si nu numai. Probabil ca este o moda. Sper totusi ca domnul Copos sa iasa bine din asta”.
Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala impotriva patronului FC Rapid, George Copos, a presedintelui Loteriei Nationale, Nicolae Cristea, si a unui actionar de la Ana Electronic, Gilio Giuseppe Rosa, cercetati pentru infractiuni economice.

Cele mai citite

cum le plac cel mai mult jucătorilor sloturile?

Slot machines sunt una dintre cele mai populare opțiuni de jocuri de noroc folosite de...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...
Ultima oră
Pe aceeași temă