22.8 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialTineretul PRM Cluj ramane fara sediu

Tineretul PRM Cluj ramane fara sediu

PRM Cluj ar putea sa ramana si fara unul dintre sedii, dupa ce a ramas fara un important grup de consilieri locali si judeteni, trecuti la Partidul Conservator. Este vorba de sediul organizatiei de tineret, situat pe strada Ioan Inocentiu Micu Klein, din centrul istoric al municipiului Cluj-Napoca.
Fostul presedinte al Organizatiei municipale de tineret a PRM, consilierul local Mircea Petric, a cerut Consiliului Local sa rezilieze contractul de inchiriere cu partidul si sa accepte transcrierea contractului in favoarea cabinetului parlamentar al deputatului Petru Calian. Cererea catre CL a fost trimisa doar cu o zi inaintea demisiei grupului condus de Calian si de Mircea Petric din PRM.
Solicitarea a fost inclusa pe ordinea de zi a primei sedinte de Consiliu Local din anul 2006, care va avea loc in 24 decembrie. Mircea Petric a spus ca a facut aceasta cerere deoarece sediul respectiv a fost amenajat pe cheltuiala sa si pe cea a unui alt demisionar din PRM, consilierul judetean Ovidiu Calin, fost presedinte al filialei de tineret a Partidului Romania Mare.
In prezent, pe langa spatiul din strada Ioan Inocentiu Micu Klein, PRM mai detine in Cluj-Napoca un sediu ultracentral, situat chiar in cladirea Primariei Vechi, din Piata Unirii, precum si un alt sediu aflat intr-un imobil revendicat din centrul orasului. De asemenea, senatorul Gheorghe Funar a inchiriat un apartament situat chiar peste drum de Primarie, pe strada Petru Maior, pe care il foloseste drept cabinet parlamentar.
Partidul Conservator, in care s-au inscris demisionarii din partidul lui Vadim Tudor, avea un singur sediu, situat pe Bulevardul Eroilor, care era folosit drept cabinet parlamentar de catre deputatul Gratiela Iordache. Acum, noul presedinte al filialei PC, deputatul Petru Calian, a inchiriat inca un apartament pe strada Motilor, in care a mutat sediul organizatiei judetene a partidului.

Cele mai citite

Controversă la naționala Germaniei! Bernd Leno a refuzat convocarea

Portarul echipei Fulham, Bernd Leno, a refuzat convocarea la echipa națională a Germaniei pentru meciurile din Liga Națiunilor, după ce a aflat că nu...

„Totul indică faptul că nu se simte bine!” Verdictul unui neurochirurg în cazul Michael Schumacher!

Un neurochirurg renumit demontează speculațiile privind prezența lui Michael Schumacher la nunta fiicei sale. Recent, mai multe publicații internaționale au relatat că fostul campion de...

Tragedie în baschetul românesc! Marie Tyra Whitehead, jucătoare la CSM Târgoviște, găsită decedată în apartament

Marie Tyra Whitehead, baschetbalistă americană de 26 de ani, legitimată la CSM Târgoviște, a fost găsită fără viață în apartamentul său. Poliția Dâmbovița investighează...
Ultima oră
Pe aceeași temă