12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestylePremiera filmului 'Wonder Woman 1984' a fost amânată

Premiera filmului ‘Wonder Woman 1984’ a fost amânată

Gal Gadot, care o interpretează pe Wonder Woman, a dezvăluit pe Twitter noua dată a premierei acestui sequel care o va avea din nou pe Patty Jenkins ca regizoare.

‘Wonder Woman 1984’ se strecoară astfel în spaţiul lăsat liber de ‘Six Billion Dollar Man’, un filmul de science-fiction al cărui protagonist urma să fie Mark Wahlberg şi care deocamdată a rămas în afara agendei studioului Warner Bros.

‘Wonder Woman’ a avut încasări în întreaga lume de 821,8 milioane de dolari şi a devenit un succes în universul filmelor cu supereroi, având pentru prima dată în istorie o femeie ca protagonistă şi fiind realizat de o regizoare. 

Kristen Wiig va interpreta personajul negativ Cheetah în ‘Wonder Woman 1984’, a cărui acţiune se va desfăşura în anii ’80 la terminarea Războiului Rece. Actorul chilian Pedro Pascal (Narcos) va face de asemenea parte din distribuţie.

Filmele având-o ca eroină pe Wonder Woman fac parte din seria cinematografică pe care studioul Warner Bros. le adaptează după universul DC Comics.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă