22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestylePremiera filmului 'Wonder Woman 1984' a fost amânată

Premiera filmului ‘Wonder Woman 1984’ a fost amânată

Gal Gadot, care o interpretează pe Wonder Woman, a dezvăluit pe Twitter noua dată a premierei acestui sequel care o va avea din nou pe Patty Jenkins ca regizoare.

‘Wonder Woman 1984’ se strecoară astfel în spaţiul lăsat liber de ‘Six Billion Dollar Man’, un filmul de science-fiction al cărui protagonist urma să fie Mark Wahlberg şi care deocamdată a rămas în afara agendei studioului Warner Bros.

‘Wonder Woman’ a avut încasări în întreaga lume de 821,8 milioane de dolari şi a devenit un succes în universul filmelor cu supereroi, având pentru prima dată în istorie o femeie ca protagonistă şi fiind realizat de o regizoare. 

Kristen Wiig va interpreta personajul negativ Cheetah în ‘Wonder Woman 1984’, a cărui acţiune se va desfăşura în anii ’80 la terminarea Războiului Rece. Actorul chilian Pedro Pascal (Narcos) va face de asemenea parte din distribuţie.

Filmele având-o ca eroină pe Wonder Woman fac parte din seria cinematografică pe care studioul Warner Bros. le adaptează după universul DC Comics.

Cele mai citite

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă