16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiFemeie, lovită pe trecerea de pietoni de un șofer fără permis

Femeie, lovită pe trecerea de pietoni de un șofer fără permis

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, remis miercuri AGERPRES, accidentul rutier a avut loc pe 26 noiembrie, pe DN6, în localitatea Bragadiru, iar câteva zile mai târziu femeia a decedat.

Poliţiştii au stabilit că victima, o femeie, de 58 de ani, din Bragadiru, traversa strada în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni. Ea fost rănită grav, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri, însă a decedat pe 31 octombrie.

Şoferul autoturismului care a lovit-o pe femeie nu avea dreptul de conduce autovehicule deoarece permisul său era suspendat.

Bărbatul a fost reţinut marţi, iar în cursul de zilei de miercuri va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere legală.

În cauză se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat, menţionează sursa citată.

Cele mai citite

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă