17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024

Flash

Chivu, dureri musculare

Fundasul echipei AS Roma, Cristian Chivu, a intrerupt antrenamentul din cantonamentul de la Trigoria, din cauza unor dureri musculare, a anuntat presa italiana. Problemele jucatorului roman nu sunt grave, dar acesta a hotarat sa intrerupa antrenamentul pentru a se menaja in vederea meciului cu Aris Salonic, care se va disputa joi, in prima mansa a turului intai al Cupei UEFA.


Meciurile din zona AmSud, in acelasi timp

Cele trei meciuri de calificare la Cupa Mondiala din 2006, din zona Americii de Sud, Ecuador-Uruguay, Columbia-Chile si Venezuela-Paraguay, se vor disputa in acelasi timp, pe 8 octombrie, a anuntat Confederatia sud-americana de fotbal, citata de AFP. Celelalte doua meciuri contand pentru etapa a 17-a a zonei Amsud, Argentina-Peru si Bolivia-Brazilia, vor avea loc pe 9 octombrie. Ecuadorul, ocupanta locului trei in clasament cu 26 de puncte, si Paraguay, locul patru cu 25 de puncte, nu mai au nevoie decat de un punct pentru a-si asigura prezenta la turneul final al CM din Germania.


Rubens Barrichello a devenit tata

Pilotul brazilian de Formula 1 al echipei Ferrari, Rubens Barrichello, a devenit, marti, tata pentru a doua oara, dupa ce sotia sa, Silvana, a nascut un baietel la o clinica din Sao Paulo, a anuntat cotidianul “Gazzetta dello Sport”. Cel de-al doilea copil al pilotului brazilian va purta numele de Fernando. Barrichello mai are un baiat, in varsta de patru ani, pe care il cheama Edoardo. “Suntem mandri si fericiti”, au declarat Rubens si Silvana Barrichello.


Henry, indisponibil sase saptamani

Atacantul echipei Arsenal Londra, Thierry Henry, ar putea fi indisponibil sase saptamani, din cauza unei pubalgii, informeaza AFP, citandu-l pe managerul gruparii engleze, Arsene Wenger. “Consider ca el este indisponibil sase saptamani. Absenta ar putea fi si de patru saptamani, dar eu cred ca va lipsi sase saptamani”, a spus Wenger. Initial, perioada de indisponibilitate a atacantului francez a fost estimata la aproximativ o luna. Daca absenta de sase saptamani se confirma, Henry va lipsi de la meciurile echipei Frantei cu Elvetia si Cipru, dar si de la cel putin cinci partide din campionat si trei din Liga Campionilor.


Romania ocupa locul 32 in clasamentul FIFA

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 32, pierzand o pozitie fata de luna trecuta, in clasamentul FIFA Coca-Cola dat publicitatii, miercuri, la Geneva, a anuntat site-ul oficial al forului mondial. Romania are 660 de puncte, acumuland 11 puncte in plus fata de luna august. Adversarele Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Olanda – locul 2, Cehia – 4, Finlanda – 40, Macedonia – 96, Armenia – 115 si Andorra – 125.


Sagnol isi va prelungi contractul cu Bayern Munchen

Fundasul francez Willy Sagnol a anuntat, miercuri, in publicatia “Sport Bild”, ca urmeaza se semneze in zilele urmatoare prelungirea contractului cu Bayern Munchen pana in 2010, informeaza AFP. “Raman la Bayern Munchen”, a declarat Sagnol, care afirmase in ultimele saptamani ca are impresia ca nu este o prioritate pentru clubul bavarez. Sagnol, care s-a transferat la Bayern Munchen in 2000, de la AS Monaco, era dorit de clubul Valencia. Contractul sau expira in iunie 2006. Antrenorul echipei Bayern Munchen, Felix Magath, si-a exprimat satisfactia fata de prelungirea contractului lui Sagnol. “Willy este un jucator remarcabil si capabil sa fie liderul echipei”, a declarat Magath.

Cele mai citite

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...

Cum s-a „scos” ambasadoarea din Maroc, Maria Ciobanu, după ce a sabotat România la cel mai mare salon agricol din Africa și Orientul Mijlociu

Ambasadoarea Maria Ciobanu a sabotat participarea României la cel mai mare salon agricol din Africa și Orientul Mijlociu-SIAM 2024, care a avut loc...

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă