18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleAndy Samberg şi Sandra Oh, gazdele Galei Globurilor de Aur 2019

Andy Samberg şi Sandra Oh, gazdele Galei Globurilor de Aur 2019

“Suntem încântaţi să confirmăm că Andy Samberg şi Sandra Oh vor fi gazdele celei de-a 76-a ediţii a Globurilor de Aur”, au indicat pe Twitter organizatorii.

Cei doi sunt “alegerile perfecte” pentru a prezenta evenimentul care va avea loc pe 6 ianuarie la hotelul Beverly Hilton, au precizat într-o declaraţie şi copreşedinţii NBC, Paul Telegdy şi George Cheeks.

“Ei aduc inteligenţă, farmec şi stil într-o sală plină cu cele mai importante nume din film şi televiziune. Va fi cu siguranţă o altă seară de neuitat, plină de distracţie”, au adăugat Telegdy şi Cheeks.

Prima dată acordate în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune realizări din lumea filmului şi televiziunii, grupate în peste 25 de categorii.

Potrivit DPA, pentru Samberg şi Oh, ambii câştigători ai Globurilor de Aur, va fi pentru prima dată când găzduiesc această ceremonie.

Oh a devenit faimoasă o dată cu serialul “Grey’s Anatomy” şi a primit aprecieri din partea criticilor pentru rolul pe care îl face în prezent în “Killing Eve”, serial la care este şi producător co-executiv.

Samberg, 40 de ani, cunoscut din programul “Saturday Night Live”, joacă în prezent în sitcomul “Brooklyn Nine-Nine”.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă