24.2 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialPublicitate stradala neinregistrata la Primarie

Publicitate stradala neinregistrata la Primarie

TIMISOARA. PSD Timis si-a inceput anul cu „antenele” ridicate catre toti reprezentantii Puterii din judet, dar si catre conducerile Primariei, Prefecturii si Politiei.
In vizorul liderului filialei social-democratilor, senatorul Ilie Sarbu, se afla, in primul rand, activitatea din Primarie, pentru ca a fost nominalizat sa candideze la viitoarele alegeri locale pentru sefia acestei institutii.
Din discutiile cu colegii consilieri locali, Sarbu s-a focalizat pe subiectul publicitatii stradale din Timisoara, un caz anchetat acum de o comisie mixta formata din consilierii Sorin Grindeanu (PSD), Silviu Sarafoleanu (PPCD) si Mihaela Marza, sefa Corpului de Audit al primarului Gheorghe Ciuhandu.
Scandalul a pornit la ultimul plen al CL Timisoara, din cauza unor firme apropiate liderilor PD, viceprimarul Dorel Borza, si PPCD, primarul Ciuhandu.
Ilie Sarbu a calculat cam la cat s-ar ridica prejudiciul contractelor de publicitate stradala neinregistrate de municipalitate si s-a gandit la cateva zeci de milioane de lei noi.
Un calcul exact nu exista, insa, dupa cum a declarat Sorin Grindeanu „Comisia s-a intrunit de zece ori pana acum pentru a discuta aceasta chestiune. Speram sa terminam ancheta pana la urmatorul plen (31 ianuarie – n. r.), dar avem foarte mult de lucru”, a adaugat acesta.

Cele mai citite

Fonduri suplimentare pentru familiile tinere: Programul FamilyStart primeศ™te 45 milioane de lei รฎn plus

Ministerul Familiei, Tineretului ศ™i Egalitฤƒศ›ii de ศ˜anse a anunศ›at o suplimentare de 45 milioane de lei pentru programul guvernamental FamilyStart, destinat sprijinirii familiilor tinere...

Fatฤƒ de 11 ani exploatatฤƒ sexual. A fost racolatฤƒ de un adolescent prin metoda โ€žloverboyโ€œ

Un adolescent de 16 ani, o femeie de 33 de ani ลŸi un bฤƒrbat de 62 de ani sunt cercetaลฃi de procurorii DIICOT Neamลฃ,...

Beneficiile implanturilor dentare pentru sฤƒnฤƒtatea oralฤƒ ศ™i calitatea vieศ›ii

Te-ai gรขndit vreodatฤƒ cum ar arฤƒta viaศ›a ta dacฤƒ ai scฤƒpa de cele mai mari complexe? Pentru mulศ›i, dantura nu este tocmai un motiv...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ