18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăInternaționalÎntârzieri şi anulări ale unor zboruri pe aeroporturile din Istanbul

Întârzieri şi anulări ale unor zboruri pe aeroporturile din Istanbul

Transportatorul aerian naţional Turkish Airlines a publicat pe site-ul său un mesaj de avertizare prin care a solicitat pasagerilor să consulte orarul de zbor înainte de a sosi la aeroporturi, citând ”condiţiile de vreme nefavorabilă care sunt aşteptate în Istanbul”.

Printre zborurile suspendate ale Turkish Airlines cu plecare din Istanbul s-au numărat şi unele de pe rute internaţionale, către capitala Bulgariei, Sofia, capitala Serbiei, Belgrad, Salonic din Grecia, Chişinău din Moldova, Dubrovnik din Croaţia şi Odessa din Ucraina.

Ninsorile abundente din această regiune au afectat şi viaţa de zi cu zi a locuitorilor. Astfel, mai multe şcoli au fost închise, iar traficul pe autostrăzi a fost perturbat, notează Xinhua.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Ciolacu: Datoria publică va ajunge la 48 – 49% din PIB în acest an; a fost un vârf de plăţi

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că datoria publică va ajunge anul acesta la 48 -...

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...
Ultima oră
Pe aceeași temă