14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăInvestitorii eleni se plang de comertul "la negru"

Investitorii eleni se plang de comertul “la negru”

Premierul Calin Popescu Tariceanu, in timpul vizitei in Grecia, a fost asaltat cu reclamatii de oamenii de afaceri eleni. Acestia i-au semnalat faptul ca pe piata romaneasca exista unele companii care lucreaza ilegal, fara facturi sau livreaza marfuri in retelele de distributie fara ca acestea sa fie inregistrate fiscal. “Ii vor cere domnului Bodu (presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala – n.n.) sa faca o verificare in acest sens, pentru ca modul acesta de a lucra reprezinta o pierdere importanta pentru veniturile bugetului si cred ca este momentul clar sa punem piciorul in prag si sa punem ordine in sistem”, a raspuns premierul. El le-a promis investitorilor greci ca va mentine cota unica de impozitare si in anii urmatori, deoarece “este profitabila”.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă