16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleCine este protagonista sezonului doi a serialului „Bridgerton”

Cine este protagonista sezonului doi a serialului „Bridgerton”

Netflix și producătorii serialului „Bridgerton” au ales o tânără actriță, în vârstă de 25 de ani, pe numele ei Simone Ashley.

Aceasta va interepta personajul Kate Sharma, descris oficial într-un mod care stârnește curiozitate absolută:

 

„Abia venită în Londra, Kate este o femeie deșteaptă, hotărâtă, care nu suferă proștii – nici măcar pe Anthony Bridgerton.”

 

Filmările pentru al doilea sezon al serialului sunt programate să înceapă primăvara aceasta în Londra, iar povestea se bazează pe următoarea carte din seria autoarei Juliei Quinn, „Vicontele care mă iubea”. Aici, Lord Anthony Bridgerton este în căutarea vicontesei sale.

 

Conform celor de la Deadline, echipa de producție a dorit să integreze și alte origini în producție, în cazul de față vorbim de o tânără de origine indiană. Astfel au decis ca numele personajului să fie schimbat în Kate Sharma, deși în original era Kate Sheffield. 

 

Simone Ashley a devenit cunoscută în urma interpretării Oliviei Hanan într-o altă producție Netflix – Sex Education. Actrița confirmat știrea zilele trecute distribuind pe Instagram anunțul făcut de Deadline.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...

Gabriela Firea pregătește o concurență serioasă pentru Nicușor Dan în Alegerile Locale

Depunerea candidaturii reprezentantului PSD pentru functia de primar general al capitalei, in Bucuresti, 28 aprilie 2024. Inquam Photos / Octav Ganea
Ultima oră
Pe aceeași temă