16.8 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăSportFotbalDecizie de ultimă oră! Meciul Rangers - FCSB de diseară va fi...

Decizie de ultimă oră! Meciul Rangers – FCSB de diseară va fi disponibil pe o nouă platformă

Meciul dintre Rangers și FCSB, programat pentru această seară, va putea fi urmărit de clienții Vodafone după introducerea canalului Prima Sport 5 în grila de televiziune a companiei.

Această modificare vine cu doar câteva ore înainte de confruntarea din Europa League.

În urma unui anunț de ultimă oră, Vodafone a confirmat includerea canalului Prima Sport 5 în oferta sa de televiziune digitală. Acest lucru le va permite clienților să urmărească în direct meciul Rangers – FCSB, din această seară, oferind o nouă modalitate de acces la transmisiunea live. Reprezentanții Vodafone au transmis, într-o declarație pentru GOLAZO.ro, că această decizie face parte din strategia companiei de a diversifica și îmbunătăți oferta de servicii pentru utilizatori.

Vodafone adaugă Prima Sport 5 în grila TV

Ne bucurăm să te anunțăm că Prima TV Sport 5 face parte din grila Vodafone TV începând de astăzi, iar clienții noștri vor putea urmări competițiile sportive pe care le îndrăgesc. Ne dorim să fim mereu alături de clienții noștri și să oferim cea mai bună și variată experiență de utilizare a serviciilor noastre de televiziune”, au declarat oficialii Vodafone.

Anunțul vine la timp pentru suporterii FCSB care vor să urmărească duelul european al echipei lor preferate. Rangers – FCSB este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale serii, iar fanii se pot bucura acum de mai multe opțiuni pentru a-l viziona.

Acces extins la competițiile sportive majore

În această dimineață, Vodafone a transmis o notificare oficială și către toți clienții săi, informându-i despre extinderea accesului la competițiile sportive majore, inclusiv Europa League, Conference League și Serie A. Aceste competiții sunt transmise de canalele Prima Sport, deținute de Clever Media, iar Vodafone a asigurat că noile contracte de difuzare vor fi valabile pentru următoarele trei sezoane.

„Clienții Vodafone se vor putea bucura de competițiile sportive Europa League, Conference League și Serie A, achiziționate de Clever Media pentru următoarele trei sezoane. Această modificare va permite clienților Vodafone de televiziune digitală să urmărească și meciul Rangers – FCSB de azi”, a fost mesajul transmis de companie.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

O sală polivalentă, un teren de tenis și un patinoar cu banii lui Ion Țiriac

Proiectul ar putea beneficia de scutiri de TVA, printr-o înțelegere cu o fundație administrată de fiul lui Țiriac Anunțul a fost făcut de premierul Marcel...

Accident cu doi tineri decedați și 20 de persoane rănite în Hunedoara. A fost activat Planul Roșu

Un accident tragic a avut loc în Hunedoara în care un adolescent de 17 ani, aflat la volanul unei mașini, a pierdut controlul și...

După alegerile din SUA, majorări de taxe care vor afecta economia? Cum stă România

În timp ce sistemul electoral din SUA crește incertitudinea în privința rezultatului și candidații apar suficient de apropiați în sondaje, astfel încât orice rezultat...
Ultima oră
Pe aceeași temă