19.6 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăPoliticăViorel Hrebenciuc l-a rugat pe Gigi Becali să-l bage pe George Simion...

Viorel Hrebenciuc l-a rugat pe Gigi Becali să-l bage pe George Simion în turul doi la prezidențiale

Gigi Becali, patronul echipei FCSB și candidat AUR la alegerile parlamentare, a făcut o declarație surprinzătoare în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

El a afirmat că a fost contactat de Viorel Hrebenciuc, fost lider PSD, care i-ar fi cerut să-l ajute pe George Simion, liderul AUR, să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Becali a declarat că Hrebenciuc, pe care îl consideră „singurul său prieten adevărat” și un om de „mare caracter,” a discutat cu el în urmă cu o lună și jumătate despre această strategie politică.

Becali a menționat că Hrebenciuc i-ar fi spus că, după ce Simion ajunge în turul doi, va urma o confruntare politică între Simion și ceilalți candidați, printre care și Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD.

De asemenea, Becali a criticat indirect capacitatea politică a lui Ciolacu, spunând că acesta nu este un politician de forță.

Totodată, Becali a adăugat că una dintre tacticile discutate pentru a-l propulsa pe Simion ar fi atacarea celorlalți candidați, pentru a-l face pe liderul AUR să fie singurul care să intre în turul doi.

Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: ‘Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi.’ Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate, a declarat Becali.

A rămas singurul prieten adevărat din toți, e un mare caracter. I-am zis dar după aia în turul doi să nu vă apucați să îl atacați pe Simion. Să îi lăsăm să se bată, să vedem cine e mai puternic. A zis o să îl bată măr, pentru că Ciolacu nu e politician, e și el un băiat pe acolo. ‘Uite îți spun eu cum îl bagă pe Simion în turul doi. Ai văzut ce se zice despre Geoană? Curvăsăraie, amantlâc, când colo el era cu nevastă-sa. Ce fac ei? Zic ‘hai să îi atacăm pe toți candidații și să rămână numai Simion în turul doi”, a mai afirmat Becali, citat de realitatea.net.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Retailerul de lux Harrolds intră în faliment cu datorii de milioane de dolari, inclusiv către Victoria Beckham și Tom Ford

Retailerul australian de modă de lux Harrolds a intrat în faliment după 39 de ani de activitate, având datorii de peste 16 milioane de...

Fete de 14 și 15 ani, agresate sexual de un bărbat de 68 de ani

Două minore de 14 și 15 ani au fost agresate sexual de către un bărbat de 68 de ani. Incidentul a avut loc în...

Majorarea salariului minim la 4.050 lei stârnește tensiuni între sindicate și patronate

Propunerea de majorare a salariului minim brut la 4.050 de lei, programată pentru 1 ianuarie 2025, a generat dezbateri aprinse între sindicate și patronate....
Ultima oră
Pe aceeași temă