13.7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăSocialSocietateMinistrul Transporturilor, mulțumit de ritmul lucrărilor pe Lotul 3 al A0 Nord

Ministrul Transporturilor, mulțumit de ritmul lucrărilor pe Lotul 3 al A0 Nord

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a verificat marți, 22 octombrie, lucrările de pe lotul 3 al Autostrăzii 0 Nord.

Acesta s-a declarat mulțumit de ritmul în care se lucrează: „Evoluție bună pe cei 8,6 km ai Lotului 3 (Afumați-Pantelimon) al A0 Nord!

Antreprenorul chinez a ajuns la un stadiu fizic de 19,5% pe întregul șantier și de 33,4% pe nodul rutier care va asigura conexiunea A0 cu DN2. Deși termenul de finalizare pentru acest contract este 2025, printr-o mobilizare mai bună dar și în funcție de condițiile meteo, poate să fie finalizat, până la sfârșitul acestui an, sectorul de 2,3 km care asigură conexiunea cu DN2.

Astfel, după finalizarea parțială a nodului rutier, se va putea circula pe autostradă între DN1, A3 și DN2 pe o lungime de 21 de km.

Contractul are o durata de 30 de luni (12 luni proiectare, 18 de luni execuție) și o valoare de 397,99 milioane de lei (fără TVA). Sursa de finanțare este Programul Transport (PT)“.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Rusia acuză Occidentul de amestec în alegerile din Republica Moldova și respinge acuzațiile ce i se aduc

Rusia a respins acuzaţiile de imixtiune în afacerile interne ale Republicii Moldova şi a denunţat amestecul occidental în alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea...

De ce jocurile educaționale sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copilului?  

Jocurile educaționale sunt importante pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. Acestea pot fi instrumente eficiente pentru îmbunătățirea capacităților cognitive, stimularea creativității și dezvoltarea abilităților...

O șoferiță a provocat un accident cu 13 mașini pe șoseaua Mihai Bravu din Capitală

Accident în lanţ în Capitală. O şoferiţă, căreia i s-ar fi făcut rău la volan, a pierdut controlul maşinii şi a lovit nu mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă