7.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 20 octombrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒNicolae Ciucฤƒ declarฤƒ categoric cฤƒ nu va mai face vreo coaliศ›ie cu...

Nicolae Ciucฤƒ declarฤƒ categoric cฤƒ nu va mai face vreo coaliศ›ie cu PSD

Preศ™edintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, a declarat potrivit unui clip publicat pe pagina sa de Facebook, cฤƒ nu va mai face nicio coaliศ›ie cu PSD.

Nicolae Ciucฤƒ a acuzat PSD de politicianism ศ™i cฤƒ acศ›ioneazฤƒ doar pentru รฎndeplinirea unui obiectiv electoral:

โ€œEu personal nu voi mai face niciodatฤƒ o coaliศ›ie cu PSD pentru cฤƒ am intrat รฎn politicฤƒ cu sufletul deschis cฤƒ putem sฤƒ facem lucruri ศ™i am acordat credit, inclusiv PSD, trecรขnd peste toate cele despre care ne aducem aminte ce s-a รฎntรขmplat ศ™i ce au fฤƒcut de-a lungul timpului. ศ˜i am pus umฤƒrul sฤƒ facem ce aveam de fฤƒcut pentru ศ›arฤƒ pentru cฤƒ erau momente ศ™i รฎncฤƒ sunt momente deosebit de dificile. Dar atunci cรขnd nu mai ศ›ii cont de nimic altcceva decรขt de politicianism ศ™i de รฎndeplinirea unui obiectiv electoral , pentru mine PSD, รฎntr-o relaศ›ie de colaborare viitoare, nu mai existฤƒโ€, a declarat Nicolae Ciucฤƒ.

PNL nu mai continuฤƒ coaliศ›ia cu PSD, dar rฤƒmรขne la guvernare

Nicolae Ciucฤƒ anunศ›ฤƒ รฎntr-un clip publicat pe Facebook cฤƒ se opreศ™te continuarea coaliศ›iei de guvernare cu PSD. Cu toate acestea, PNL nu va pฤƒrฤƒsi cu guvernarea โ€ždoar pentru a รฎmpiedica escaladarea completฤƒ a abuzurilor pe care le pot realiza pentru a cรขศ™tiga alegerileโ€, transmite B1Tv.
รŽn exclusivitate pentru B1 TV, Nicolae Ciucฤƒ a spus luni seara cฤƒ s-a รฎncheiat dialogul politic cu PSD ศ™i a explicat ce รฎnseamnฤƒ aceastฤƒ โ€žpauzฤƒ operativฤƒโ€.

Nicolae Ciucฤƒ anunศ›ฤƒ oprirea coaliศ›iei de guvernare

Nicolae Ciucฤƒ a mai precizat รฎn clipul video de pe Facebook cฤƒ decizia CCR privind eliminarea din cursa prezidenศ›ialฤƒ a Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ indicฤƒ dorinศ›a PSD de a acapara toatฤƒ puterea. Nicolae Ciucฤƒ a mai spus cฤƒ PSD โ€žare รฎn ADN-ul sฤƒu abuzul de putere ศ™i comportamentul de partid-statโ€.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

O dronฤƒ a fost lansatฤƒ din Liban cฤƒtre reศ™edinศ›a lui Netanyahu

Benjamin Netanyahuย nu se afla acolo ศ™i nu existฤƒ victime, spun oficiali israelieni O dronฤƒ a fost lansatฤƒ cฤƒtre reศ™edinศ›a premierului israelian Benjamin Netanyahu din Cezareea,...

Patru morศ›i ศ™i 12 rฤƒniศ›i รฎntr-un grav accident รฎn Polonia รฎn apropiere de Gdansk

Patru oameni au murit ลŸi 12 au fost rฤƒniลฃi รฎntr-un accident major รฎn care au fost implicate 22 de autovehicule รฎn apropiere de oraลŸul...

Schimb neaศ™teptat de prizonieri รฎntre Rusia ศ™i Ucraina

Este al 58-lea schimb de prizonieri ศ™i a implicat 190 de prizonieri de rฤƒzboi, a anunศ›at preศ™edintele Volodimir Zelenski Activistul ucrainean pentru drepturile omului ศ™i...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ