15.4 C
București
miercuri, 16 octombrie 2024
AcasăSportFotbalGigi Becali, despre ieșirea agresivă a lui Daniel Pancu

Gigi Becali, despre ieșirea agresivă a lui Daniel Pancu

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat recentele evenimente legate de Daniel Pancu, selecționerul României U21, care a stârnit controverse după meciul cu Elveția, în care echipa a câștigat cu 3-1 și s-a calificat la EURO 2025.

Gigi Becali, despre ieșirea agresivă a lui Daniel Pancu

Pancu a intrat pe teren pentru a protesta vehement față de deciziile arbitrului și a fost eliminat din partidă, un gest care a atras atenția și critici.

Becali a subliniat că acest incident ar putea avea consecințe negative pe termen lung pentru cariera lui Pancu, afirmând că o astfel de ieșire poate lăsa o marcă asupra reputației sale.

Trebuie să ai stăpânire, mă, ce crezi, că ești în România? Nu știu, nu mă bag eu să comentez, pentru că e prea băiat bun Pancu, nu vrea să-l critic, chiar dacă a greșit extraordinar de mult, nu-l critic pentru calitatea lui de băiat bun. Așa ceva nu ai voie să faci în viața ta. Lasă că nu stă pe bancă, rămâne pată toată viața lui, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

În ciuda acestei ieșiri, Pancu a reușit să conducă echipa națională U21 către succes, iar acest lucru rămâne un aspect pozitiv în parcursul său profesional.

Pancu a vorbit imediat după meci despre reacția nervoasă.

În primul moment, credeţi-mă, am crezut că a murit Louis… Doamne-fereşte! Eu din unghiul în care eram am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât. Şi am crezut că s-a dus… apoi am văzut că mişcă şi că arbitrul scoate cartonaşul galben. În secunda aia m-am gândit la jucător, dar şi la un episod de la meciul tur din Elveţia, când am primit golul de 2-2 după un ofsaid de 3 metri şi fault. Pentru că noi eram calificaţi de mult (n.r. – cu acea victorie). Dacă scrie România pe noi asta nu înseamnă că nu trebuie să fim respectaţi la nivelul adversarilor noştri. Eu îmi cer scuze, gestul meu a fost incalificabil. E prima eliminare din viaţa mea… mi-am pierdut cumpătul pentru că mă uitam la jucător şi nu credeam că mai poate să continue. Nu ştiu cum s-a văzut la televizor, dar de acolo s-a văzut foarte urât, a spus Daniel Pancu.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Jaqueline Cristian, „lucky loser” la Ningbo!

Jaqueline Cristian a reușit să ajungă direct în turul al doilea al turneului WTA 500 de la Ningbo, deși fusese eliminată în calificări. Românca...

VIDEO 130 de percheziții în toată țara: DIICOT și Poliția Română acționează împotriva grupărilor de crimă organizată

Poliţiştii şi procurorii DIICOT efectuează, miercuri dimineaţă, peste 130 de percheziţii în toată ţara, în cadrul a 40 de acţiuni operative pentru destructurarea unor...

Guvernul simplifică accesul la finanțare pentru tractoare și mașini agricole autopropulsate

Guvernul a adoptat recent o modificare a condițiilor de acordare a sprijinului financiar din Fondul de Mediu pentru achiziția de tractoare și mașini agricole...
Ultima oră
Pe aceeași temă