25.4 C
București
vineri, 11 octombrie 2024
AcasăLifestyleAvocatul lui Beyonce și Jay-Z îl critică pe Piers Morgan pentru comparația...

Avocatul lui Beyonce și Jay-Z îl critică pe Piers Morgan pentru comparația cu P Diddy din emisiune

Piers Morgan a fost criticat aspru de avocatul lui Beyonce și Jay-Z după comparația pe care invitatul său a făcut-o despre cuplu.

Beyonce și Jay-Z, comparați cu P Diddy

Piers Morgan l-a intervievat pe Jaguar Wright în emisiunea sa „Piers Morgan Uncensored”, iar Wright a făcut un comentariu de prost gust comparând-o pe Beyonce și soțul ei Jay-Z cu rapperul P Diddy, care a fost recent arestat pentru acuzații de trafic sexual, notează Irishstar.

CITEȘTE ȘI – Update Sean Diddy Combs a fost arestat pentru trafic de persoane și racketeering și este acuzat că a condus un imperiu de crime sexuale

Wright a susținut că Beyonce și Jay-Z au avut mai multe „victime” decât P Diddy și a spus că „strigă” de ani de zile că „Diddy și Jay-Z sunt monștri”.

Avocatul cuplului a transmis un răspuns intervievatorului Piers Morgan cu privire la comentariul difuzat în emisiunea sa.

Avocatul lor, Alex Spiro, i-a spus lui Morgan că aceste afirmații sunt „total false” și nu au „nicio bază reală”.

De asemenea, avocatul i-a dat lui Morgan un ultimatum pentru a retrage interviul.

Înlăturați acea acuzație falsă, este falsă. Sau instanța vă va obliga să o faceți, a spus avocatul.

Reamintim că Sean „Diddy” Combs a fost acuzat de trafic de persoane și racketeering și este acuzat că a condus un imperiu de crime sexuale.

Magnatul muzical „a participat la un model persistent și răspândit de abuzuri asupra femeilor și altor indivizi”, conform unui rechizitoriu dezvăluit marți.

Detaliind acuzațiile care datează din 2009, rechizitoriul îl acuză că a abuzat, amenințat și constrâns femei timp de ani de zile „pentru a-și împlini dorințele sexuale, a-și proteja reputația și a-și ascunde comportamentul”.

P. Diddy, cunoscut și sub numele său real, Sean Combs, este una dintre cele mai influente figuri din industria muzicală și a divertismentului din ultimele decenii. Combs a devenit un mogul al hip-hop-ului, producător, rapper, actor și antreprenor.

A fondat casa de discuri Bad Boy Records în anii ’90, lansând carierele unor artiști celebri precum The Notorious B.I.G., Faith Evans și 112.

Succesul său comercial s-a extins și în cariera solo, cu hituri precum „I’ll Be Missing You”, un omagiu adus prietenului său Notorious B.I.G., care a devenit un imn internațional.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ucraina investighează moartea unei jurnaliste aflate în detenție în Rusia

Ucraina a declarat că investighează moartea în captivitate rusească a unei jurnaliste ucrainene ale cărei reportaje de primă mână au oferit o privire asupra...

Algeria exclude Franța din licitațiile pentru grâu pe fondul tensiunilor diplomatice. Ce are Rusia de câștigat în urma acestei decizii

Algeria a exclus companiile franceze dintr-o licitație recentă pentru importul de grâu, solicitând participanților să nu ofere grâu de origine franceză, relatează surse citate...

Muntenegru U21 – România U21 2-6. Louis Munteanu face hattrick

Muntenegru U21 - România U21 2-6. Selecționata de tineret a României și-a menținut șansele de calificare la Campionatul European Under-21 din 2025, după o...
Ultima oră
Pe aceeași temă