18 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiIncendiu la รŽntreprinderea de Rulmenลฃi Bรขrlad

Incendiu la รŽntreprinderea de Rulmenลฃi Bรขrlad

Pompieri militari intervin, sรขmbฤƒtฤƒ, la un incendiu izbucnit รฎntr-o halฤƒ de producลฃie a รŽntreprinderii de Rulmenลฃi Bรขrlad, afectat fiind acoperiลŸul imobilului pe o suprafaลฃฤƒ de aproximativ 500 de metri pฤƒtraลฃi, au informat reprezentanลฃii Inspectoratului pentru Situaลฃii de Urgenลฃฤƒ Vaslui.

Potrivit sursei citate, trei persoane au fost evacuate din clฤƒdire, รฎnsฤƒ acestea au refuzat sฤƒ primeascฤƒ รฎngrijiri medicale, la faลฃa locului.

„รŽn acest moment, incendiul este localizat. Pompierii din cadrul ISU Vaslui (militari de la Secลฃia HuลŸi, DetaลŸamentul Bรขrlad ลŸi DetaลŸamentul Vaslui), ISU Galaลฃi (DetaลŸamentul Tecuci ลŸi Punctul de Lucru BereลŸti) ลŸi ISU Bacฤƒu acลฃioneazฤƒ cu nouฤƒ autospeciale de stingere cu apฤƒ, trei autoscฤƒri mecanice ลŸi douฤƒ autospeciale multifuncลฃionale pentru lichidarea incendiului ลŸi, mai apoi, รฎnlฤƒturarea efectelor negative ale incendiului”, au transmis reprezentanลฃii ISU Vaslui.

Femeie gฤƒsitฤƒ carbonizatฤƒ รฎntr-o casฤƒ cuprinsฤƒ de un incendiu

O tragedie a avut loc รฎn comuna Laza, judeศ›ul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizatฤƒ รฎn propria locuinศ›ฤƒ รฎn urma unui incendiu violent. Flฤƒcฤƒrile s-au extins rapid, iar victima a rฤƒmas prinsฤƒ รฎn interiorul casei, fฤƒrฤƒ a mai putea scฤƒpa. Incidentul a avut loc sรขmbฤƒtฤƒ seara, รฎn satul Rรขศ™niศ›a.

Echipele de pompieri au fost chemate la faศ›a locului ศ™i au luptat timp de zeci de minute pentru a stinge incendiul, รฎnsฤƒ, din pฤƒcate, au gฤƒsit trupul carbonizat al femeii รฎntr-una dintre รฎncฤƒperi. Conform Inspectoratului pentru Situaศ›ii de Urgenศ›ฤƒ (ISU) Vaslui, cauza incendiului este รฎn curs de investigare. Tragedia scoate รฎn evidenศ›ฤƒ pericolele devastatoare ale incendiilor domestice ศ™i importanศ›a mฤƒsurilor de prevenire.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Ludovic Orban: Voi fi un preลŸedinte „de multe ori surprinzฤƒtor”, prezent, implicat, simลฃitor

PreลŸedintele Forลฃa Dreptei, Ludovic Orban, ลŸi-a depus, sรขmbฤƒtฤƒ, candidatura pentru funcลฃia de preลŸedinte al Romรขniei, susลฃinut de FD, PMP, Alternativa Dreaptฤƒ ลŸi PNลข Maniu-Mihalache,...

Un numฤƒr de 17 state europene cer CE sฤƒ grฤƒbeascฤƒ returnarea migranศ›ilor ilegali

Un numฤƒr de 17 state europene au cerut vineri Comisiei Europene reguli care sฤƒ รฎnlesneascฤƒ returnarea migranลฃilor ilegali cฤƒtre ลฃฤƒrile lor de origine, potrivit...

Adriean Videanu ศ™i soศ›ia, „pensionarii” de lux, prinศ™i la vamฤƒ cu bijuterii de peste jumฤƒtate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei ศ™i soศ›ia sa au fost opriศ›i รฎn aeroportul din Munchen, pentru cฤƒ nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ