15.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒElena Lasconi susศ›ine propunerile lui Nicuศ™or Dan pentru Bucureศ™ti

Elena Lasconi susศ›ine propunerile lui Nicuศ™or Dan pentru Bucureศ™ti

Elena Lasconi ศ™i-a declarat public susศ›inerea faศ›ฤƒ de cele 20 de propuneri pentru Bucureศ™ti prezentate de Nicuศ™or Dan, รฎntr-o postare pe Facebook. Ea a subliniat cฤƒ, deศ™i are o legฤƒturฤƒ personalฤƒ cu Nicuศ™or Dan, susศ›inerea ei pentru proiectele sale este โ€žtotal obiectivฤƒโ€.

รŽntr-o postare pe Facebook, Lasconi a declarat cฤƒ, deศ™i are o legฤƒturฤƒ personalฤƒ cu Nicuศ™or Dan, fiind persoana care a inspirat-o sฤƒ intre รฎn politicฤƒ, susศ›inerea ei pentru proiectele acestuia este una obiectivฤƒ.

โ€žEl este omul care m-a inspirat, care pentru mine e ศ™i astฤƒzi garanศ›ia binelui รฎn politica romรขneascฤƒโ€, a scris ea.

โ€žUSR a susศ›inut, susศ›ine ศ™i va susศ›ine รฎn continuare proiectele lui Nicuศ™or Dan, viziunea lui de a transforma acest oraศ™ รฎntr-o comunitate, รฎntr-un loc รฎn care sฤƒ trฤƒieศ™ti confortabilโ€, a adฤƒugat Lasconi.

Se aศ™teaptฤƒ ca USR ศ™i Nicuศ™or Dan sฤƒ discute pentru a analiza detaliat aceste propuneri, a mai spus Lasconi.

VIDEO Elena Lasconi ศ™i-a depus candidatura la alegerile prezidenลฃiale: โ€žรŽn 2024 putem termina ce am รฎnceput รฎn 1989โ€œ

Elena Lasconi ลŸi-a depus, marลฃi, candidatura la alegerile prezidenลฃiale, la Biroul Electoral Central.

Preศ™edintele USR a declarat cฤƒ รฎi reprezintฤƒ pe romรขnii care se simt trฤƒdaศ›i de clasa politicฤƒ aflatฤƒ la putere รฎn Romรขnia de 35 de ani: โ€žSunt aici รฎn faลฃa dumneavoastrฤƒ ลŸi รฎi reprezint pe romรขnii care de 35 de ani se simt trฤƒdaลฃi ลŸi pฤƒcฤƒliลฃi de aceastฤƒ clasฤƒ politicฤƒ. Sunt unul dintre milioanele de romรขni care dupฤƒ Revoluลฃia din 1989 ลŸi-a vฤƒzut de viaลฃฤƒ. Sunt unul dintre milioane de romรขni care dupฤƒ Revoluลฃie s-a รฎndrฤƒgostit, a adus pe lume un copil, ลŸi-a construit o carierฤƒ. Am crezut cฤƒ e de ajuns sฤƒ ne construim Romรขnia noastrฤƒ รฎmpreunฤƒ cu familiile noastre, cu prietenii noลŸtri, cu colegii noลŸtri de muncฤƒ. Dar de fiecare datฤƒ cรขnd am ieลŸit din Romรขnia noastrฤƒ, ne-am lovit de Romรขnia lor.ย  De fiecare datฤƒ cรขnd am ieลŸit din Romรขnia noastrฤƒ, ne-am lovit de spitalele lor proaste,ย  de ลŸcolile nemodernizate, de aroganลฃa ลŸi fanfaronada lor.ย De 35 de ani, ei au construit douฤƒ Romรขnii.ย  O Romรขnie รฎn care ei au salarii speciale, pensii speciale, drepturi speciale. รŽn cealaltฤƒ Romรขnie suntem noi poporul. Noi, care ne vedem de vieลฃile noastre cu fricฤƒ de Dumnezeu, cu respect faลฃฤƒ de lege ลŸi ei ne considerฤƒ cetฤƒลฃeni de mรขna a doua. Asta se รฎntรขmplฤƒ de 35 de aniโ€

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

FCSB a รฎnvins รฎn deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) รฎn 10 oameni

FCSB a obลฃinut o victorie mare cu echipa greacฤƒ PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ