21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiSimona Halep confirmă prezența la Transylvania Open 2025!

Simona Halep confirmă prezența la Transylvania Open 2025!

Simona Halep, una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis din România, a anunțat oficial că va participa la Transylvania Open 2025, turneul de categorie WTA 250 desfășurat la Cluj-Napoca, între 1 și 9 februarie.

Aceasta va concura alături de alte jucătoare românce precum Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Halep se pregătește de un nou început în 2025

Simona Halep, la 33 de ani, își continuă cariera competițională și revine la Cluj pentru un turneu care a devenit rapid un eveniment important în calendarul sportului românesc. Participarea sa la Transylvania Open reprezintă un moment foarte așteptat de fanii ei, care sunt nerăbdători să o vadă din nou în acțiune după o perioadă complicată din cariera sa.

„Simona Halep, cea mai iubită jucătoare de tenis a României din toate timpurile, a confirmat prezența sa la Transylvania Open WTA 250, care se va desfășura între 1 și 9 februarie 2025, la BTarena din Cluj-Napoca”, se arată în comunicatul celor de la Transylvania Open.

Simona Halep a transmis și ea un mesaj către fanii săi: „Salutare dragilor! Cu mare bucurie vă anunț că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aștept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, și vă aștept pe toți în sală. Va fi magic!”

Bilete și detalii despre eveniment

Transylvania Open a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante evenimente sportive din România, iar ediția din 2025 promite să fie una deosebită, mai ales prin prezența jucătoarelor românce de top. Biletele „early bird” pentru turneu au fost puse în vânzare începând cu 2 octombrie, iar prețurile variază între 45 de lei pentru zilele de început și până la 145 de lei pentru finală.

Pentru această ediție, fanii au la dispoziție și bilete „half-day” pentru sesiunile de seară, disponibile de luni până joi, începând cu ora 17:00, ceea ce oferă mai multă flexibilitate celor care nu pot asista la întregul program al zilei. Accesul la calificări va fi gratuit, dar va necesita tichete speciale, disponibile online din ianuarie 2025. Finala turneului va avea loc pe 9 februarie 2025.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Rusia dă vina pe SUA pentru situaţia explozivă din Orientul Mijlociu

Rusia a afirmat marţi că situaţia explozivă din Orientul Mijlociu demonstrează "eşecul total" al politicii americane în regiune şi "neputinţa" Washingtonului de a preveni...

Investițiile la bursă devin mai accesibile: Românii pot tranzacționa simultan pe BVB și pe bursele din SUA

Investitorii români au acum posibilitatea de a tranzacționa simultan atât pe Bursa de Valori București (BVB), cât și pe piețele bursiere din Statele Unite,...

Simona Halep s-a întors cu o victorie importantă după 4 luni de pauză. Pe ce loc urcă în clasamentul WTA

Simona Halep (33 de ani, #1130 WTA) a reușit să câștige primul său meci după o lungă perioadă de inactivitate, învingând-o pe Arina Rodionova...
Ultima oră
Pe aceeași temă