22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Aurelian Temișan, reacție după ce Andreea Bălan a părăsit "Te cunosc...

VIDEO. Aurelian Temișan, reacție după ce Andreea Bălan a părăsit „Te cunosc de undeva”

Aurelian Temișan a vorbit pentru prima dată despre plecarea neașteptată a Andreei Bălan din emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde au fost colegi de juriu și au dezvoltat o relație de prietenie strânsă.

Recent, Andreea și-a anunțat demisia de la Antena 1, iar în următorul sezon nu va mai apărea alături de Temișan, Ozana Barabancea, Mihai Petre și Cristi Iacob la masa juriului.

Aurelian Temișan, care este și nașul de cununie al Andreei Bălan și al fostului ei soț, George Burcea, a dezvăluit într-un interviu pentru Cancan că Andreea i-a mărturisit lui, prima dată, decizia de a pleca din emisiune.

Deși detaliile precise despre motivele demisiei nu au fost încă clarificate, declarațiile lui Temișan sugerează o despărțire prietenoasă și respectuoasă între Andreea Bălan și echipa show-ului.

Sfatul lui Aurelian Temișan pentru Andreea Bălan: „Gândește-te bine!”

Nu aș vrea să sune a laudă, dar cred că sunt primul căruia i-a spus, pentru că a ajuns la o saturație și a zis: ‘Eu cred că de la sezonul următor nu mai vreau să mai fiu!’. Andreea, gândește-te bine, suntem în timpul sezonului ăsta, pe care îl filmăm, ai timp să iei o decizie, o iei cu capul oricum, pentru că tu ești o tipă matură și dacă tu simți că ai ajuns la un punct în care trebuie să faci o cotitură și să începi altceva, asta e altă treabă. E decizia ei, îi respect decizia. Gradul nostru de rudenie rămâne același, de prietenie la fel, ca dovadă sunt în concertul ei, dar de la următorul sezon, că nu pot să spun de la toamnă, că nu știu când va fi, nu va mai fi cu noi la juriu, a declarat Aurelian Temișan, potrivit Cancan.ro.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sophia Loren, actrița considerată o legendă a cinematografiei mondiale, împlinește 90 de ani

Actrița legendară Sophia Loren va celebra vineri seară, la Roma, împlinirea vârstei de 90 de ani, într-o petrecere privată organizată într-un hotel de lux...

Industria mobilei din România, în scădere: Contribuție în 2023 cu 27% mai mică decât în 2016

În 2023, industria mobilei din România a adus o contribuție de 1,23 miliarde de euro la balanța comercială, înregistrând o scădere de 27% față...

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă