16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăPoliticăVIDEO. Nicolae Ciucă, "încolțit" de Andreea Esca. "Nu este așa"

VIDEO. Nicolae Ciucă, „încolțit” de Andreea Esca. „Nu este așa”

Într-o apariție la Știrile PRO TV, Nicolae Ciucă a fost întrebat de Andreea Esca despre investiția de 4 milioane de euro în promovarea cărții sale și a candidaturii sale la președinție.

Esca l-a întrebat dacă considera că investiția în carte a fost utilă pentru notorietatea sa. Ciucă a recunoscut că a câștigat notorietate, afirmând: „Cu certitudine am căpătat notorietate.”

Nicolae Ciucă, „încolțit” de Andreea Esca

Ciucă a explicat că opera sa, care descrie viața sa din copilărie până în prezent, a fost scrisă „din suflet pentru toți cei care mi-au zis… ’Cine ești tu cu adevărat?’”.

La un moment dat, Andreea Esca l-a întrebat pe Nicolae Ciucă dacă consideră că a meritat efortul financiar făcut. În replică, Ciucă i-a răspuns că nu a costat. Imediat, Andreea Esca i-a spus: „Nu, dar au costat panourile. Și închirierea, panotarea, adică ne ducem până la 4 milioane de euro până la finalul anului.

Fără replică și evitând subiectul, acesta i-a spus: „Nu este așa (…) Este vorba de banii pe care un partid poate să-i folosească în campanie.”

Dialogul a continuat între cei doi, iar celebra prezentatoare a afirmat: „E adevărat, dar banii vin de la buget….”

„Pentru comunicare, pentru propagandă. Și atunci dacă ne uităm la banii cheltuiți de partide pe bannerele…”, i-a spus Ciucă.

Crin Antonescu a criticat campania de promovare a cărții scrise de Nicolae Ciucă

În urmă cu câteva săptămâni, Crin Antonescu, fost președinte al PNL, a criticat dur campania de promovare a cărții scrise de Nicolae Ciucă, considerând-o total neinspirată.

Antonescu și-a exprimat speranța că, în ciuda promovării controversate, cartea nu va fi secretizată, subliniind că o carte, la fel ca o teză de doctorat, este destinată publicului larg.

Cu o notă de ironie, fostul lider al PNL a comentat modul în care este promovat actualul președinte al partidului, sugerând că abordarea actuală nu este una adecvată.

Domnul Ciucă, un om cumsecade şi care nu e un măscărici (…) nu se potriveşte, chiar dacă va scrie un bestseller nu se potriveşte cu imaginea cu scriitor şi eseist. Iertaţi-mă, nu poţi să faci aceste lucruri! Tot ce sper e că această carte, dacă apare, să nu fie secretizată şi ea; totuşi, o carte este destinată publicului cum, în principiu, e şi o teză de doctorat,a declarat Crin Antonescu, la Digi 24. 

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Hackerii iranieni au trimis informații despre campania lui Trump, în tabăra democraților

Un purtător de cuvânt al campaniei vicepreședintelui Kamala Harris a spus că doar „câteva persoane au fost vizate de aceste e-mailuri” Hackerii iranieni au luat...

Securitatea națională și înzestrarea armatei, priorități în ședința CSAT

Pe agendă se află stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina şi planul de înzestrare a Armatei României în perioada 2025-2034 Preşedintele Klaus Iohannis a convocat...

Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați de la Asia Express 2024

În ediția din 19 septembrie a emisiunii „Asia Express 2024,” Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați după ce au terminat pe ultimul...
Ultima oră
Pe aceeași temă