17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalKevin de Bruyne s-a accidentat și e incert pentru derby-ul cu Arsenal!

Kevin de Bruyne s-a accidentat și e incert pentru derby-ul cu Arsenal!

Căpitanul lui Manchester City, Kevin De Bruyne, a suferit o nouă accidentare în meciul din Liga Campionilor contra lui Inter Milano, reluând un șir de probleme medicale care l-au afectat grav în ultimele două sezoane.

Miercuri seară, în remiza 0-0 cu Inter Milano din UEFA Champions League, Kevin De Bruyne a fost nevoit să părăsească terenul la pauză din cauza unor dureri la aductori. Această recidivă vine după ce, sezonul trecut, De Bruyne a ratat cinci luni din cauza unei accidentări musculare asemănătoare, suferită tot împotriva aceleiași echipe, Inter.

O nouă accidentare musculară pentru De Bruyne

Pentru Pep Guardiola, pierderea lui De Bruyne este una uriașă, având în vedere rolul vital pe care mijlocașul îl are în echipa campioană a Angliei.

Aceasta nu este prima dată când De Bruyne suferă o accidentare importantă într-un meci crucial de Liga Campionilor. Pe 10 iunie 2023, a fost nevoit să iasă din teren după doar 30 de minute în finala cu Inter. În mod similar, pe 29 mai 2021, în finala pierdută cu Chelsea (0-1), mijlocașul a părăsit terenul în minutul 60.

După o pauză de cinci luni în sezonul trecut, în care belgianul a ratat 28 de meciuri, revenirea sa părea promițătoare. Totuși, o nouă leziune musculară reaprinde îngrijorările.

Duminică, Manchester City se confruntă cu Arsenal într-un meci decisiv pentru cursa la titlu, dar apariția lui De Bruyne în echipa de start este pusă sub semnul întrebării.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Focar de infecții la una dintre cele mai mari maternități din București

Un focar de infecții a fost depistat la una dintre cele mai mari maternități din București, unde mai multe paciente susțin că au contractat...

Comisia Europeană ajută Apple să se conformeze obligațiilor de interoperabilitate

Comisia Europeană a inițiat pe 19 septembrie două proceduri oficiale pentru a ajuta Apple să se conformeze obligațiilor de interoperabilitate prevăzute în Regulamentul privind...

Un taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în...
Ultima oră
Pe aceeași temă