20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalPetrolul Ploiești a transferat un internațional din Benin!

Petrolul Ploiești a transferat un internațional din Benin!

Petrolul Ploiești continuă să își întărească echipa după un început de sezon cu slăbiciuni defensive.

Deși perioada de transferuri pe bani s-a încheiat, Petrolul Ploiești nu a stat pe loc și l-a adus pe fundașul central Yohan Roche, un jucător internațional din Benin, în vârstă de 27 de ani. Clubul prahovean a răspuns cererilor antrenorului Mehmet Topal, care a solicitat întăriri în compartimentul defensiv după ce echipa a întâmpinat dificultăți în primele meciuri din Liga 1.

Yohan Roche, noul fundaș central al „lupilor galbeni”

După ce și-a încheiat contractul cu Quevilly-Rouen Metropole, din liga a treia franceză, Roche a fost liber de contract și a ales să semneze cu Petrolul pentru următoarele două sezoane. Fundașul a jucat recent pentru echipa națională a Beninului, în victoria cu Libia din Cupa Africii pe Națiuni, și are o experiență vastă la nivel european, cu prezențe în Franța și Turcia.

Roche va concura pentru un loc de titular în echipă cu Marian Huja, Paul Papp, Hasan Jahic și Alexandru Stănică, aducând astfel o concurență sănătoasă în apărarea „lupilor galbeni”. „Fundașul central Yohan Roche este noul echipier al Petrolului Ploiești, jucătorul în vârstă de 27 de ani parafând cu clubul nostru un contract valabil până la finalul sezonului 2025-2026”, a anunțat clubul ploieștean.

Cu o carieră care include experiențe la FC Villefranche, Stade Reims, Rodez și Adanaspor, Roche se alătură acum echipei ploieștene.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Protocol pentru siguranța bolnavilor

Bolnavii sau aparţinătorii vor putea semnala atunci când rezultatele analizelor sau investigațiilor medicale nu sunt corecte  RENAR, singurul organism de acreditare recunoscut la nivel european şi...

Dezvăluire șocantă făcută de actrița Tily Niculae, actrița din „La Bloc”

Tily Niculae, cunoscută pentru rolul ei din serialul „La Bloc”, a făcut o dezvăluire tulburătoare, relatând că fiica ei a suferit un accident vascular...

Probleme cu sponsorii pentru Stuttgart și Aston Villa în Liga Campionilor

În prima etapă a Ligii Campionilor, Stuttgart și Aston Villa s-au confruntat cu interdicții legate de sponsorii de pe tricouri, în conformitate cu legislația...
Ultima oră
Pe aceeași temă