16.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalEmil Boc, reacție după ce "U" Cluj a învins Rapid București

Emil Boc, reacție după ce „U” Cluj a învins Rapid București

Universitatea Cluj a reușit o victorie importantă împotriva Rapidului, învingând echipa giuleșteană cu scorul de 2-0 în deplasare, în cadrul etapei a 9-a din SuperLiga.

Acest rezultat nu doar că i-a adus lui Marius Șumudică prima înfrângere pe banca tehnică a Rapidului în acest nou mandat, dar a consolidat și poziția de lider a echipei ardelene.

„Șepcile Roșii” sunt acum privite ca mari favorite pentru a obține calificarea în play-off-ul competiției.

Cu toate acestea, primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, care joacă un rol important în susținerea financiară a clubului prin fondurile municipalității, rămâne precaut.

Deși a avut cuvinte de laudă pentru evoluția echipei și pentru conducerea clubului, Boc a avertizat că Universitatea Cluj nu ar trebui să se considere calificată în play-off încă, sugerând că mai este nevoie de muncă și concentrare pentru a-și asigura acest obiectiv.

Mesajul lui Emil Boc

„U Cluj – victorie fabuloasă în Giulești! Ce echipă avem!

Rapid – U Cluj 0-2! Bravooooo, băieți, felicitări și respect Ovidiu Sabău (n.r. antrenorul echipei) și Radu Constantea (n.r. președintele echipei)! Mulțumiri tuturor celor care sunt alături de echipa și dau totul pentru U! Suntem atât de mândri de voi!

Ne bucurăm de fiecare moment, de fiecare victorie, dar trebuie să rămânem realiști! Mai este încă mult până în play off! Cu calm, muncă, seriozitate și respect față de fiecare adversar PUTEM reuși! Haide U! Haide U, si la bine și la greu!”, a scris Emil Boc, pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Nicolae Ciucă are un plan pentru relansarea industriei românești: „România produce”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că i-a cerut ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, să prezinte şi în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL planul...

Portugalia: Trei pompieri au murit într-un incendiu care a mistuit o pădure

În Portugalia, trei pompieri și-au pierdut viața din cauza unui incendiu care a răvășit o pădure din partea de nord a țării. De câteva...

Liga Campionilor la fotbal: Bayern Munchen a zdrobit Dinamo Zagreb cu 9-2

Bayern Munchen a realizat scorul primei etape a Ligii Campionilor la fotbal, în noul format, 9-2 cu Dinamo Zagreb, marţi seara, pe Allianz Arena. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă