17.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentUPDATE A aruncat cu benzină în Palatul Parlamentului și a dat foc....

UPDATE A aruncat cu benzină în Palatul Parlamentului și a dat foc. Atacatorul nu a fost prins

Ora 14:45: A apărut prima fotografie cu suspectul care dat foc în Palatul Parlamentului.

Bărbat fugind într-un hol spațios de clădire

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un atac a fost înregistrat marți, 17 septembrie, în interiorul Palatului Parlamentului. Cei prezenți la parterul clădirii au fost evacuați.

O persoană a intrat cu un recipient cu benzină în Palatul Parlamentului și a dat foc. O persoană a suferit un atac de panică.

„O persoană neidentificată a dat foc. A pus benzină

Vreau să mă asigur că angajata este în regulă. A suferit un atac de panică“, a spus Daniel Suciu, președintele Camerei Deputaților. Forțe de la ISU și Jandarmerie au intervenit de urgență.

Persoana care a dat foc este căutată în prezent de anchetatori. Nu sunt victime.

Alexandru Tănase, directorul tehnic al Palatului Parlamentului, a spus că persoana care a dat foc a vizitat o expoziție: „A fost o persoană care a vizitat expoziția. A fugit după ce a pus foc. S-a intervenit în momentul în care s-a declanșat alarma“.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Cum să optimizezi spațiul de depozitare folosind cutii de carton?

Cutiile de carton reprezintă una dintre cele mai accesibile și versatile soluții de depozitare, fiind ideale pentru organizarea obiectelor în casă, garaj, birou sau...

Bilanțul ciclonului Boris în România: șapte morți și mii de gospodării afectate în Galați și Vaslui

Ciclonul Boris, format în nordul Italiei, continuă să provoace haos în Europa Centrală şi de Est, generând inundaţii severe și alertă în mai multe...

O apreciată doctoriță din Iași, găsită decedată în camera de hotel. Decesul este învăluit în mister

O apreciată doctoriță din Iași, care era și profesoară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, a fost găsită decedată în camera unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă