9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialJohnny Depp transmite un mesaj video românilor

Johnny Depp transmite un mesaj video românilor

 

Mai sunt doar câteva zile până când „Hollywood Vampires” aka Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, acompaniați de Robert DeLeo & Matt Sorum vor susține pe scena de la Romexpo un show unic, în pur stil american.

Johnny Depp a ținut să transmită personal un mesaj către fani, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la concertul de pe 6 iunie.

Mesajul superstarului american poate fi urmărit la adresa: https://youtu.be/vfOh77IuCg8

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona în continuare din reţeaua Eventim şi online de pewww.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.
Biletele vor fi disponibile și la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.

Hollywood Vampires au ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România, show-ul de la București fiind singurul din estul Europei.
Formația vine la noi în același an în care a cucerit scena premiilor Grammy, acolo unde i-au adus un tribute lui Lemmy Kilmister, frontmanul trupei Motorhead.

Trupa a luat ființă în urmă cu 3 ani, când Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp și Joe Perry, s-au întâlnit și au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului „Hollywood Vampires”, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veșnic grație moștenirii culturale și muzicale pe care au lăsat-o.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă