34.6 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuHollywood: Actriţa Gwyneth Paltrow, surprinsă în compania fostului soţ, de Ziua Îndrăgostiţilor

Hollywood: Actriţa Gwyneth Paltrow, surprinsă în compania fostului soţ, de Ziua Îndrăgostiţilor

Actrița Gwyneth Paltrow a petrecut Ziua îndrăgostiţilor alături de fostul ei soţ, cântărețul Chris Martin, împreună cu cei doi copii ai lor, pe o plajă din Malibu, California, relatează US Magazine.

Gwyneth Paltrow a stat foarte aproape de fostul soţ pe plajă şi, din spusele martorilor, cei doi s-au ţinut şi de mână. "Chris era foarte afectuos şi atent cu copiii, ba chiar şi cu mama acestora", a declarat un martor pentru revista US Magazine.

"Ne-am chinuit foarte tare să aducem situaţia noastră în acest punct, dar simt că este perfect şi că aceasta este relaţia pe care trebuia să o avem de foarte mult timp", a declarat actriţa într-un interviu cu privire la relația cu fostul soț.

Relaţia actriței Gwyneth Paltrow cu solistul Chris Martin a durat 11 ani și a încheiat în anul 2014 din cauza unor neînţelegeri.

La doar câteva luni de la despărțire, solistul trupei Coldplay a început o relație cu actrița Jennifer Lawrence, dar cei doi s-au despărțit după o scurtă perioadă. În același timp, Gwyneth Paltrow a început o relație cu unul dintre creatorii serialului "Glee", Brad Falchuk.

Chiar dacă sunt despărțiți de mai bine de un an, Gwyneth Paltrow și Chris Martin au fost văzuți împreună la mai multe evenimente, printre care și ziua de naștere a actriței.

Cele mai citite

Croația și Albania împart punctele după un meci spectaculos

Selecționatele Croației și Albaniei au încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), într-un meci disputat în cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal -...

Nicolae Ciucă, despre sprijinul pe care Italia îl acordă României în admiterea în Spaţiul Schengen: “Apreciem”

Nicolae Ciucă a subliniat sprijinul acordat de Italia României pentru admiterea în Spaţiul Schengen şi pentru facilitarea trecerii vămilor terestre. Apreciem sprijinul pe care Italia...

Selecţionata Germaniei s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European

Selecţionata Germaniei a obținut calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, pe care îl găzduiește, după ce a...
Ultima oră
Pe aceeași temă