11.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cascadorie spectaculoasă în comedia românească #Selfie

FOTO. Cascadorie spectaculoasă în comedia românească #Selfie

O cascadorie spectaculoasă, în care o maşină plonjează în Marea Neagră, a fost realizată pentru comedia românească #Selfie.

Doi dintre producătorii comediei, Mişu Predescu și Cristina Dobriţoiu, au povestit că în spatele cascadoriei a avut loc un proces laborios de producție. Special pentru această secvenţă s-a construit întregul decor și au fost folosite zece camere de filmare, poziţionate în unghiuri diferite.

„A fost o nebunie să găsim locul potrivit, iar tot ce vedeţi în film a fost special construit pentru asta, de la drumul de 400 de metri săpat cu escavatorul, până la modificarea falezei”, a spus producătorul Mişu Predescu.

Un cascador profesionist a instruit actorii şi realizatorii, astfel încât cascadoria să iasă perfect de la prima filmare.

„Aceasta a fost ziua cu cea mai mare încărcătură emoţională pentru mine. Depindeam de foarte mulţi factori şi aveam o singură încercare la dispoziţie. Urmăream constant cât de tare bate vântul sau cât de mari sunt valurile", a mărturisit producătoarea Cristina Dobriţoiu.

Actorul Vlad Logigan a fost de-a dreptul fascinat de întreaga desfăşurare de forţe: „Aş fi vrut să fiu în maşină cu acel cascador, deşi nu ştiu dacă aş fi avut curaj. Omul acela e ca un spartan şi îl admir mult”.

La realizarea comediei #Selfie a participat o echipă de filmare compusă din 68 de profesioniști, care a fost completată de 9 cascadori, totul fiind coordonat cu talent și determinare de Cristina Iacob, regizorul filmului. Comedia a fost filmată în 27 de zile, în 12 locații, având un buget de aproape 900.000 de euro.

Chiar dacă munca din spatele acestei comedii a fost una foarte dificilă, ceea ce transformă #Selfie într-un film românesc de succes este echipa tânără implicată în realizarea sa, de la actorii principali: Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin, până la cea care a orchestrat totul, regizorul Cristina Iacob.

Cele mai citite

La 17 ani de la aderare, UE ne substrage patrihoții

Ilustrație: Marian Avramescu România este parte a marii familii a Uniunii Europene (UE) de 17 ani, iar de Ziua Independenței Naționale a României, sărbătorită...

Prins în timp ce comercializa peste 2 kilograme substanță cristalină 4-MMC

La data de 10 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au decis să...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă