18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAntrenorul Claudiu Niculescu dezvăluie, la un an de la divorţ, motivul real...

Antrenorul Claudiu Niculescu dezvăluie, la un an de la divorţ, motivul real al separării de Diana Munteanu

Antrenorul Claudiu Niculescu, a vorbit, la un an de la divorţul de prezentatoarea TV, Diana Munteanu, despre motivul real al sepărării dintre cei doi. Deşi în presă s-a speculat că antrenorul ar fi înşelat-o pe vedeta TV, Niculescu a declarat pentru Click.ro că nu este adevărat.

"Nu am avut nici o iubită, nu am nici o relaţie în prezent şi nici nu mă căsătoresc, aşa cum am tot citit prin ziare. În acest moment mă concentrez exclusiv pe carieră. Poate e greu de crezut, dar nu am nici o relaţie", a declarat Niculescu.

Mai mult, antrenorul a ţinut să precizeze că separarea dintre cei doi are legătură cu "ceva ce s-a întâmplat acum 10 ani".

"N-am fost niciodată un Don Juan. Orice om face greşeli în viaţă, probabil această etichetă mi s-a pus după prima căsnicie, când am avut anumite relaţii … Este vorba de ceva ce s-a întâmplat acum 10 ani, sunt mult mai matur acum, nu mai sunt bărbatul care eram în tinereţe", a mai spus Claudiu Niculescu.

În ceea ce priveşte relaţia cu Diana Munteanu, antrenorul a precizat că aceasta se bazează pe respect, întrucât doresc să îl crească în condiţii cât mai bune pe fiul lor, David.

"Ne respectăm, avem un scop comun, de a-l creşte pe David în cele mai bune condiţii. Muncim amândoi din greu să-i oferim totul şi să crească într-un mediu bun. Mă interesează viaţa Dianei, îmi doresc să fie sănătoasă. Ştiu că nu există nici o şansă ”să o ia pe arătură” pentru că este un om cu capul pe umeri. Mă interesează să fie bine tot timpul, este mama copilului meu şi vreau să ştiu că poate avea grijă de David cum trebuie", a mai spus Niculescu. 

Cu privire la programul de vizite, Claudiu Niculescu a precizat că nu există nicio restricţie, astfel că fotbalistul poate să îl viziteze pe David de câte ori vrea. 

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu s-au despărţit, în urmă cu un an. Antrenorul a mai fost căsătorit cu Lidia, cu care are doi copii, Alexandru şi Rebeca.

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă