33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Vin Diesel va deveni tată pentru a treia oară

Actorul Vin Diesel va deveni tată pentru a treia oară

Actorul american Vin Diesel va deveni tată pentru a treia oară. Soţia sa, Paloma Jimenez, urmează să nască la sfârşitul lunii martie, informează Mediafax.

Pentru a fi alături de soția sa, actorul și-a anulat participarea la proiecţia în premieră a filmului său "Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7", programată pe 10 martie în Abu Dhabi. Premiera filmului a fost reprogramată pentru 1 aprilie şi va avea loc la Los Angeles.

Vin Diesel, în vârstă de 47 de ani, mai are doi copii cu Jimenez, Hania, în vârstă de şase ani, şi Vincent, în vârstă de patru ani.

Actorul este cunoscut pentru protejarea familiei sale şi evitarea prezentării acesteia în presă. Actorul nu a anunţat public naşterea celorlaţi doi copii săi. Cea mai recentă apariţie a sa în public alături de familie a avut loc în august 2013, când a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood.

Printre filmele în care a jucat Vin Diesel se numără cele din franciza "Furios şi iute/ Fast & Furious", franciza "Riddick", "Babylon A.D." (2008), "Bona de la forţele speciale/ The Pacifier" (2005), "Pe cont propriu/ A Man Apart" (2003), "Triplu X/ XXX" (2002) – Xander Cage, "Patru băieţi şi o geantă/ Knockaround Guys" (2001) şi "Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan" (1998).

Cele mai citite

Cod galben de inundații pe râuri din 12 județe, până mâine la prânz

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare Cod galben de inundaţii, valabilă până joi la prânz pe râuri...

Comisia Europeană spune că România tot nu e pregătită să treacă la euro

România nu îndeplineşte condiţiile pentru adoptarea monedei euro, este concluzia Comisiei Europene (CE), în urma evaluării privind compatibilitatea juridică şi îndeplinirea criteriilor de convergenţă...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă