31.8 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Tom Hanks va publica o colecție de povești pentru copii

Actorul Tom Hanks va publica o colecție de povești pentru copii

Actorul american Tom Hanks va publica o colecție de povești pentru copii, inspirate de mașinile sale de scris, informează Agerpres.

Deși nu există încă titlu și nici dată de publicare, protagonistul filmelor "Forrest Gump" și "Philadelphia" a asigurat că în povestiri nu va fi vorba "despre mașini de scris propriu zise, ci despre ceva ce ar fi trebuit să fie scris la aceste mașini", a informat editura Alfred A. Knopf într-un comunicat.

Tom Hanks colecționează mașini de scris din 1978 "fără vreun motiv aparent", cum a explicat el, iar modelele, portabile sau fixe, datează din anii 1930 — 1990.

Actorul a debutat recent în publicația New Yorker cu o scurtă povestire de ficțiune, alăturându-se astfel altor vedete care au trecut cu mai mult sau mai puțin succes prin această experiență, precum Madonna, Bruce Springsteen, sau Keith Richards.

Editura a cumpărat drepturile în engleză ale povestirilor, atât în format electronic cât și audiobook, dar nu a dat detalii privind termenii contractului.

Cele mai citite

Ce a transmis Iohannis la Consiliul European

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat în discuţiile de ieri, de la Consiliul European, importanţa crucială pe care Marea Neagră o are pentru securitatea regională,...

VIDEO. Dezbaatere Biden – Trump: Cum comentează France Presse prestațiile celor doi candidați

Cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din toamnă din SUA s-au atacat reciproc în prima dezbatere televizată de joi seara pe teme precum inflaţia,...

Românii caută cu disperare revanșa pentru umilințele trăite

Timp de cel puțin trei zile, românii au luat în stăpânire sleitele spirite ale burgurilor germane: München, Köln și Frankfurt. Adunați de peste mări și țări, veniți...
Ultima oră
Pe aceeași temă