16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialPoftiţi în Clubul Oxette!

Poftiţi în Clubul Oxette!

Noroc că se mai ştie ceva: orice ţinută poate fi refrişerată cu noi accesorii. Bijuteriile pot conferi strălucire unei ţinute sau o pot transforma într-un pom de Crăciun. Frumos, de altfel, pomul de Crăciun, dar să nu-l pui pe tine!

Ei bine, grecii de la Oxette vin în acest sezon cu o colecţie în care designul uneori simplu, alteori extravagant, inspirat din creaţia artizanilor din Grecia Antică, dar şi ceasurile ca bijuterie vin să completeze ţinutele vesele de vară.

Colecţia Oasis este dominată de bijuteriile din argint 925 în combinaţie cu argintul în baie de aur cu finisaje mate şi pietre naturale semipreţioase. Combinaţiile de metal şi piele colorată în nuanţele iubite în această vară sunt foarte uşor de asortat.

Colecţiile sunt structurate pe mai multe linii, în funcţie de zona de inspiraţie: Basic, Icon – cu alte trei sublinii, Indi, Sahara, Tribal -, Rock Glam, Unisex şi Vintage. În ceea ce priveşte ceasurile marca Oxette, în acest sezon acestea se apropie tot mai mult de conceptul de bijuterie.

Se mizează pe ceasurile unisex, care au curea din silicon colorat, foarte plăcut la atins, fără cristale, de preferat cu cronografe. Primează culorile foarte puternice precum fucsia, galben, mov, corai. Revenirea la minimalism din colecţiile de haine a fost marcată la capitolul ceasuri prin cadrane simpliste, cu cifrele uşor evidenţiate şi dimensiuni reduse.

Animal print-ul folosit la colecţiile de haine a fost preluat cu îndrăzneală şi în colecţia de ceasuri, unde acelaşi print se regăseşte pe cadran sau curele. Alături de ultimele noutăţi de sezon, există însă şi ceasuri cu brăţări metalice în diferite forme sau având cadranul în diverse figuri geometrice ori alte desene.

Lansarea colecţiilor acestui sezon a coincis cu lansarea Clubului Oxette. Devenind membru al acestui club şi posesor al cardului de membru beneficiezi de discounturi speciale la orice achiziţie şi de informaţii în premieră privind noile colecţii.

Cele mai citite

Femeie găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de un incendiu

O tragedie a avut loc în comuna Laza, județul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizată în propria locuință în...

Meciul pensiilor: Stolojan câștigă la scor, Năstase lovește sub prag

Politica domină terenul. Theodor Stolojan este pe podiumul pensiilor, în vreme ce Ilie Năstase a primit un "rever" politic Theodor Stolojan a fost premier,...

Topor vechi de 4.000 de ani găsit de către miner din Gorj, la prima căutare cu detectorul de metale

Un topor vechi de aproximativ 4.000 de ani, din clasa „Tezaur“, a fost descoperit în comuna gorjeană Cătunele, într-o pădure din satul Lupoaia. Piesa este...
Ultima oră
Pe aceeași temă