30 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO. Designerul Rozalia Bot lansează o nouă colecție de rochii

FOTO. Designerul Rozalia Bot lansează o nouă colecție de rochii

Rozalia Bot, una dintre creatoarele de modă din România în plină ascensiune, lansează o nouă colecție de rochii reprezentativă pentru cariera sa: ”Sin City Collection by Rozalia Bot”.

Colecţia Sin City, compusă din 14 rochii feminine și senzuale, se remarcă prin broderiile florale, realizate manual din fir de mătase, dar şi printr-un joc al culorilor, al ţesăturilor, al tehnicii şi al formelor, ce pot transforma orice siluetă într-una spectaculoasă, mai ales pentru ocaziile speciale din viaţa ta. Broderiile multicolore sunt realizate manual de mama designerului şi reprezintă un detaliu de unicitate prin care readuce o tehnică tradiţională românească în ţinute actuale.

„Femeile care îmbracă rochiile semnate de mine se simt bine în pielea lor şi sunt feminine din toate punctele de vedere. Le place să nu treacă neobservate şi se remarcă întotdeauna prin atitudine, stil şi bun-gust”, susţine designerul Rozalia Bot.

„Sin City by Rozalia Bot” pune accent pe o croială impecabilă şi un design inovativ, dar şi pe culori vesele precum nuanţe de galben, azur, purpuriu, fiind special concepută pentru femeile stilate, moderne şi senzuale, aşa cum sunt şi rochiile care au făcut-o cunoscută pe Rozalia Bot încă de la începutul carierei în modă.

Printre persoanele publice care au îmbrăcat de-a lungul timpului preţioasele rochii create de Rozalia Bot se număra Anca Lungu, Diana Bart, Cosmina Pasarin, Viorica Macovei, Rodica Miron, Daniela Gyorfi, Oana Daniela Ioniţă şi Andreea Popescu.

Rozalia Bot, designerul brandului ROŞA a urmat cursuri ale Facultăţii de Arte Vizuale, specializarea Design vestimentar, din cadrul Universităţii Oradea, dar este şi psiholog de profesie.

Pasiunea pentru modă o are încă din copilărie, însă acum a ales să şi-o transforme în profesie, deschizându-şi propriul atelier de creaţie.

Cele mai citite

Cacealmaua loviturii de stat din Bolivia

După ce trupele militare ale generalului Juan José Zúñiga au luat cu asaltMurillo din La Paz, iar un tanc a intrat în Palatul prezidențial,...

După criticile venite din partea mediului de afaceri, Boloș anunță modificări la e-TV

Mediul de afaceri și contabilii au privit cu îngrijorare cum Guvernul a anunțat introducerea unei noi sarcini administrative pentru companii, care trebuie implementată foarte...

Ciolacu le lansează o invitație la negocieri privind calendarul alegerilor tuturor liderilor de partide

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că de luni, alături de cei doi vicepremieri, îi va invita pe liderii tuturor partidelor politice pentru a stabili...
Ultima oră
Pe aceeași temă