Platforma Netflix, disponibilă şi în România

de Carla Popa , 06 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 22:22, 06 ianuarie 2016
Platforma Netflix, disponibilă şi în România

Platforma americană Netflix, care deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original, este disponibilă, începând de miercuri, și pe piața din România, anunţă Mediafax.

Utilizatorii români pot accesa conținutul Netflix dacă se abonează pe site-ul https://www.netflix.com/ro/. Aceștia beneficiază de gratuitate timp de o lună, după ce și-au făcut un cont pe această platformă. După expirarea perioadei de testare, utilizatorii Netflix din România pot alege din cele trei tipuri de abonament disponibile.

Cel mai ieftin este abonamentul de bază, de 7,99 de euro pe lună, care permite vizualizarea conținutului pe un singur ecran. Celelalte două abonamente disponibile pentru utilizatorii români sunt: standard, cu o valoare de 9,99 euro și care permite vizionarea HD și folosirea a două ecrane în același timp, și premium, cu o valoare de 11,99 euro, care permite și vizionarea Ultra HD și folosirea a patru ecrane în același timp. Printre producțiile disponibile spre a fi vizionate din România se numără "Dexter", "Arrow", "Spartacus", "Better Call Saul", "Hannibal" etc.

Lansarea în România a serviciului video-on-demand Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial. În prezent, platforma Netflix este disponibilă în peste 70 de teritorii la nivel internațional. În octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonați la nivel mondial, între care se numără și peste 43 de milioane în SUA.

Platforma Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original. Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black". Printre numele mari din industria de divertisment americană care au încheiat contracte de colaborare cu Netflix se numără actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi actorii Jolie Adam Sandler, Leonardo DiCaprio şi Mark şi Jay Duplass.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design