11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialFOTO Chevrolet pregăteşte noi concepte pentru SEMA Show

FOTO Chevrolet pregăteşte noi concepte pentru SEMA Show

Producătorul american Chevrolet pregăteşte o serie de concepte noi pe care le va prezenta în premieră mondială în cadrul SEMA Show, în Las Vegas. Una dintre cele mai importante noutăţi este conceptul Chevrolet Spark EV.

SEMA Show este un eveniment dedicat mai ales tunerilor care aduc în premieră maşini nebune, cu sute de cai putere, însă Chevrolet vine cu o abordare complet diferită, cap de afiş fiind modelul Spark EV Tech Performance. Maşină electrică de clasă mică se diferenţiază de modelul de serie prin motorizarea sa electrică, dar şi prin câteva artificii la nivel estetic. 

Spark EV promite la nivelul propulsiei un cuplu de circa 540 Nm, foarte mare având în vedere dimensiunile reduse ale maşinii. Acest lucru se traduce prin mulţi cai putere şi printr-un comportament foarte dinamic pe şosea. De altfel producătorul anunţă că maşina este capabilă să atingă 100 km/h în circa 7,5 secunde.

Un alt model prezentat la SEMA va fi şi Performance Sonic RS, concept bazat pe modelul Sonic, versiunea americană a europeanului Aveo. Şi acest model vine cu modificări la nivelul motorizării, acolo unde, datorită unui kit care permite inducţia de aer cald, puterea motorului de 1,4 litri şi 136 CP ar putea creşte.  

Printre alte concepte care vor lua contactul cu publicul se numără: Malibu LTZ concept, Ricky Carmichael All-Activity Sonic, Urban Cool Impala. Un alt concept, Personalization Cruze Diesel, se remarcă prin pachetul stilistic exterior din Carbon 3d. Impala are parte de câteva modificări tot la nivel estetic, primind jante de 20 inci cu un design nou, dar şi o grilă, respectiv farurile cu LED noi.

Ediţia specială Ricky Carmichael, tot un Sonic modificat, va fi lansată pentru a celebra cursele NASCAR, dar şi seria X-games, organizată de trustul media ESPN. Chevrolet va fi prezent la SEMA, luna viitoare, cu şapte concepte sau ediţii speciale noi.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă