12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportTeodor Meleşcanu : SIE nu ştie unde se află Cristian Sima. "Nu...

Teodor Meleşcanu : SIE nu ştie unde se află Cristian Sima. “Nu este o preocupare a noastră”

Directorul SIE, Teodor Meleøcanu, a declarat azi că nu ştie unde se află Cristian Sima. Şi că această persoană nu reprezintă o preocupare pentru acest Serviciu. Declaraţia a fost făcută azi în emisiunea “Dupæ 20 de ani”, difuzatæ duminicæ de ProTV, relatează Mediafax.

“Nu, în mod sincer nu øtiu unde se aflæ Cristian Sima øi nu este o preocupare a noastræ”, a spus Meleøcanu, la Pro TV, ræspunzând unei întrebæri.

El a precizat cæ Serviciului nu i s-a cerut sæ identifice unde se aflæ acesta.

“Nouæ ni se poate face o cerere de activitate dacæ e vorba de o persoanæ care pune într-adevær în pericol securitatea naflionalæ, dintr-un motiv sau altul”, a adæugat Teodor Meleøcanu.

“Când e vorba de o chestiune economicæ, nici nu urmærim oamenii de afaceri ai noøtri cum spunea domnul Diaconescu, nici nu-i cæutæm pe unde sunt”, a mai spus directorul SIE, arætând cæ existæ alte structuri care se ocupæ de astfel de chestiuni øi menflionând colaborarea poliflieneascæ.

Teodor Meleøcanu a mai spus cæ nu l-a cunoscut personal pe Cristian Sima.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a susflinut, în 12 octombrie, într-o emisiune TV, unde a intrat în direct, cæ se afla în Reykjavik (Islanda) øi cæ a plecat de fricæ din flaræ, întrucât i s-ar fi cerut sæ îøi cedeze toate activele pe care le are dupæ ce a pierdut banii clienflilor sæi.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă