17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO GOLURI de senzaţie la Cupa Confederaţiilor. Barcelona a dat lovitura cu...

VIDEO GOLURI de senzaţie la Cupa Confederaţiilor. Barcelona a dat lovitura cu Neymar!

Cupa Confederaţiilor, găzduită de Brazilia, a devenit un adevărat spectacol pentru fanii fotbalului din întreaga lume. În timp ce în meciul Italia-Japonia au avut loc întoarceri dramatice de scor în partida Brazilia – Mexic Neymar a făcut spectacol. 

Italia – Japonia 4-3 ( De Rossi 41′, Balotelli 52′ penalti, Giovinco 86′ – Honda 21′ penalti, Kagawa 33′, Uchida 50′ autogol, Okazaki 69′)

Italienii nu au contat prea mult în prima parte a meciului, la pauză ei fiind conduşi deja cu 2-1, după ce De Rossi a reuşit să reducă din diferenţă abia în minutul 41.  

Situaţia s-a mai echilibrat după pauză, japonezii fiind prinşi pe picior greşit încă din primele minute. Scorul a fost întors dramatic, italienii conducând cu 3-2 până în minutul 69, când Japonia e galat prin Okazaki. Situaţia se schimba din nou spre final, când italienii reuşeau să treacă din nou în avantaj pe tabelă prin golul lui Giovinco, care închidea scorul în minutul 86.

Miciul a fost un adevărat spectacol, ambele echipe beneficiind de câte un penalti, japonezii în prima repriză, când au deschis scorul, iar italienii în repriza secundă. Totuşi greşeala niponului Uchida, care a trimis în propria poartă în minutul 50, ar putea cântări destul de mult în ceea ce priveşte înfrângerea şi automat eliminarea Japoniei de la Cupa Confederaţiilor încă din faza grupelor.

Brazilia – Mexic 2-0 (Neymar 9′, Jo 90+3′)

Brazilia s-a impus fără mari emoţii în faţa Mexicului, mai ales datorită evoluţiei câtorva jucători, printre care şi Neymar. Noul star al Bracelonei a reuşit un gol senzaţional încă din primele 10 minute ale meciului, trimiţând o minge venită din voleu, după o respingere cu capul a unui jucător mexican, direct în colţul scurt, la vinclu.

Neymar a mai avut câteva faze frumoase, însă doar una dintre ele a mai fost finalizată, după ce în ultimele minute ale meciului, a driblat apărarea mexicană şi i-a dat o pasă o pasă de gol lui Jo, care a înscris fără probleme.

Barcelona se pare că a dat lovitura cu Neymar, 21 de ani, care la ora actuală este probabil una dintre marile speranţe ale fotbalului brazilian. Rămâne de văzut dacă Neymar va deveni următorul Messi, cu toate că brazilianul declara la venirea sa în Spania că nu asta îşi doreşte deşi Messi este cel mai bun.

În acest moment Brazilia şi Italia sunt calificate în semifinale, cu o etapă înainte de finalizarea meciurilor din grupa A. În grupa B Nigeria şi Spania se află pe primele două locuri, după doar o etapă.

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă