12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVeste proastă pentru România înaintea CE de Gimnastică. "Sperăm să ieșim rezonabil...

Veste proastă pentru România înaintea CE de Gimnastică. “Sperăm să ieșim rezonabil din concurs”

Lotul național de gimnastică al României a suferit o pierdere grea în vederea Campionatelor Europene, care vor avea loc la Montpellier (Franța), în perioada 13-19 aprilie. Cea mai bună gimnastă va fi indisponibilă din cauza unei accidentări.

Larisa Iordache nu va putea participa la Campionatele Europene, din cauza unei accidentări. Românca a suferit o inflamaţie la gleznă, care a ținut-o departe de antrenamente o perioadă de timp.

Antrenorii lotului național au decis să o menajeze pe Iordache, astfel că au retras-o de pe lista reprezentantelor României. Românca mai are nevoie de încă o săptămână de pauză pentru a se recupera, însă coordonatorii lotului au considerat că ea nu va putea fi pregătită la timp pentru competiție.

"Sperăm să ieșim rezonabil din concurs", a spus antrenoarea Mariana Bitang, care a rămas fără cea mai valoroasă jucătoare din lot.

Larisa Iordache, 18 ani, este cea mai titrată sportivă din lotul de gimnastică, are 5 medalii de aur la Europene, 7 de aur la Mondiale, un bronz olimpic, dar și alte medalii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă