Cătălina Ponor, singura gimnastă română care s-a calificat în finalele de la sol şi bârnă din cadrul Cupei Mondiale de la Baku

de Roxana Petre , 17 martie 2017 - stire actualizata la ora 23:36, 17 martie 2017
Cătălina Ponor, singura gimnastă română care s-a calificat în finalele de la sol şi bârnă din cadrul Cupei Mondiale de la Baku

 

Gimnasta Cătălina Ponor s-a calificat, vineri, în finalele de la bârnă şi sol din cadrul Cupei Mondiale de la Baku. Ea este singura sportivă din delegaţia României care a ajuns în finală, informează Federația Română de Gimnastică, citată de Mediafax.

Cătălina Ponor a obţinut prezenţa în două finale, dominând concursul la bârnă (la un punct de a doua clasată) şi sol. Duminică, de la ora 12.00 (ora locală), vor avea loc cele două finale.

Vineri s-au încheiat calificările Cupei Mondiale individuale de la Baku, în program figurând ultimele cinci aparate. Ceilalţi gimnaşti români aflaţi în competiţie în această a doua zi a calificărilor (Anamaria Ocolişan – bârnă, sol, Cristian Băţagă – cal, sărituri, Andrei Ursache – cal, Vlad Cotuna, Laurenţiu Nistor – bară) nu au acces în fazele finale.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design