12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportVIDEO Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Australian Open

VIDEO Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Australian Open

Karolina Pliskova a câştigat tragerea la sorţi şi a ales să înceapă meciul cu serviciul. În scaun, Eva Asderaki, cea care a arbitrat şi celălalt sfert de finală care a adus pe teren actualul lider mondial – la băieţi, dintre Rafael Nadal şi Marin Cilic.

UPDATE Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Australian Open

Simona Halep a învins-o miercuri, în două seturi (6-3, 6-2), pe cehoiaca Karolina Pliskova și s-a calificat în semifinalele turneului de tenis Australian Open. Condusă cu 3-0, românca a reușit să-și revină și și-a adjudecat primul set, cu 6-3.

Angelique Kerber este prima semifinalistă pe jumătatea superioară a tabloului feminin de la Australian Open 2018: a învins-o cu 6-1, 6-2 pe Madison Keys, în 51 de minute. Meciul de la Australian Open 2018 dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova este al şaptelea duel direct dintre cele două. Simona a câştigat cinci partide până acum şi conduce 4-1 şi pe hard, suprafaţa care o avantajează mai mult pe jucătoarea din Cehia. Halep s-a impus de fiecare dată în două seturi pe hard, în timp ce singura victorie a Pliskovei a venit la capătul decisivului, în 2016, în Fed Cup.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă