11.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleTricolorii, egalitate cu naţionala Kazahstanului. Echipa lui Daum a pierdut avantajul de...

Tricolorii, egalitate cu naţionala Kazahstanului. Echipa lui Daum a pierdut avantajul de lider al grupei

Tricolorii au încheiat partida cu naţionala Kazahstanului, la egalitate, cu scorul 0 – 0, în etapa a treia a grupei E de calificare la Cupa Mondiale din Rusia 2018. Astfel, lotul lui Daum a pierdut locul de lider al grupei.

Tricolorii au ratat o ocazie importantă în minutul 88, când Stancu a pătruns în careu şi a centrat în faţa porţii, dar Enache a alunecat şi nu a reuşit să împingă mingea în poartă, transmite Digi24.

Deplasarea fotbaliştilor români nu a fost lipsită de peripeţii şi emoţii. Înainte de începerea partidei, lotul lui Christoph Daum a avut o primire mai mult decât palpitantă. Sportivii şi staff-ul naţionalei s-au trezit fără bani şi obiecte personale atunci când s-au întors în camerele hotelului, unde erau cazaţi, la Astana. 

Printre fotbaliştii păgubiţi se numără Prepeliţă, Stancu şi Chipciu. Acestora li s-au furat sume între 50 şi 300 de euro. În plus, unui maseur i s-a furat o tablet, precizează bzi.ro. 

Cele mai citite

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Cătălin Drulă, atac dur la adresa unor politicieni: “Au dat drumul la hoție”

Cătălin Drulă și-a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că președintele Klaus Iohannis și liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, ar...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă