32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăLifestyleSupercupa Spaniei: Real Madrid vs Atletico, reeditarea finalei Ligii Campionilor

Supercupa Spaniei: Real Madrid vs Atletico, reeditarea finalei Ligii Campionilor

Real Madrid și Atletico dispută în marți, de la ora 24.00, prima manșă a Supercupei Spaniei, duelul fiind o reeditare a finalei Ligii Campionilor din luna mai 2014, când galacticii s-au impus cu 4-1.

Prima manșă a celor doi granzi din Madrid se dispută pe stadionul Santiago Bernabeu, majoritatea biletelor fiind deja epuizate, după care, returul va avea loc vineri, 22 august, pe stadionul Vicente Calderon, unde joacă echipa antrenatp de Diego Simeone.

Carlo Ancelotti își dorește un nou trofeu pentru începutul acestui sezon, după ce a câștigat deja Supercupa Europei, meci în care a învins-o pe Sevilla cu 2-0. Starul galacticilor, Cristiano Ronaldo, a declarat că își dorește foarte mult ca echipa sa să câștige toate trofeele în sezonul 2014/2015. 

Nici Simeone nu se arată dispusă să cedeze teren în fața Realului, el declarând că echipa sa se bazează pe creativitate, în comparație cu echipa lui Ancelotti care își pune speranțele în staruri de zeci de milioane de euro. Simeone a făcut și o comparație între campaniile de achiziții ale celor două cluburi. "Cu 95 de milioane de euro, noi cumpărăm 8 jucători. Real Madrid cumpără doar 2", a declarat antrenorul lui Atletico.

Real Madrid versus Atletico

Valoare lot: 717 milioane euro – 320 milioane

Achiziții: James Rodriguez (80 milioane, Monaco), Toni Kroos (30 milioane, Bayern Munchen), Keylor Navas (10 milioane, Levante) – Mario Mandzukic (22 milioane, Bayern), Antoine Griezmann (30 ani, Sociedad), Jan Oblak (16 milioane, Benfica), Raul Jimenez (10,5 milioane, Club America), Guilherme Siqueira (10 milioane, Granada), Angel Correa (7,5 milioane, San Lorenzo), Miguel Angel Moya (3 milioane, Getafe), Jesus Gamez (2,5 milioane, Malaga), Cristian Ansaldi (împrumut, Zenit)

Plecări importante: Alvaro Morata (20 mil. Juventus) – Diego Costa (40 mil. Chelsea), Filipe Luis (20 mil. Chelsea), Adrian (11 mil. Porto), Josuha Guilavogui (împrumutat pentru 5,5 mil. Wolfsburg), David Villa (liber de contract, New York City FC), Thibaut Courtois (final împrumut Chelsea).

Cele două echipe se întâlnesc în Supercupa Spaniei din pozițiile de câștigătoare a campioantului (Atletico) și câștigătoare a Cupei (Real Madrid).

Cele mai citite

Stăpânește Arta Analizei Datelor cu Cursul de Data Analyst de la GoIT și Ghidul de Prețuri

Introducere în Cursurile de Data Analyst de la GoIT Într-o lume tot mai digitalizată, analiza datelor devine o competență esențială pentru orice profesionist în IT....

Afacere cu articole vestimentare: sfaturi și idei

Lumea modei este pe atât de dinamică pe cât este de versatilă în privința oportunităților de afaceri pentru antreprenorii ambițioși. De aceea, fie că...

Anunț important pentru toți românii! Se scumpesc gazele. Cât vei plăti în plus

Începând cu data de 1 iulie 2024, tarifele reglementate de distribuție a gazelor naturale vor crește, conform deciziilor Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul...
Ultima oră
Pe aceeași temă