Ce spune Christoph Daum despre rezilierea contractului său la echipa naţională

de Roxana Petre , 12 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 10:32, 12 septembrie 2017
Ce spune Christoph Daum despre rezilierea contractului său la echipa naţională

Reprezentanţii Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal (FRF) au propus, marți, rezilierea contractului lui Christoph Daum, înainte de ultimele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, informează Mediafax.

Preşedintele comisiei, Mihai Stoichiţă, a fost cel care a condus şedinţa şi a confirmat că a fost propusă rezilierea contractului lui Daum.

Christoph Daum a vorbit în presa germană despre acest subiect şi a declarat că va avea o întrevedere cu Răzvan Burleanu miercuri sau joi pentru a decide ce paşi trebuie urmaţi. Daum le-a spus jurnaliştilor de la Bild că oamenii din Comisia Tehnică nu au putere de decizie, astfel că viitorul său va fi decis de preşedintele FRF. 

„Comisia Tehnică nu are nicio putere pentru a lua o decizie, ci numai preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, dupa ce se consultă cu mine şi cu Comitetul Executiv. Ar trebui să avem o soluţie amiabilă miercuri sau joi. I-am oferit această opţiune preşedintelui. Preşedintele sau Federaţia trebuie să găsească o soluţie adecvată pentru toate părţile. Acest lucru va avea loc în câteva zile, de comun acord", a declarat Daum pentru Bild.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design