13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Europarlamentarul Maria Grapini a agresat doi jurnaliști, la Timișoara, în timpul...

VIDEO. Europarlamentarul Maria Grapini a agresat doi jurnaliști, la Timișoara, în timpul ”plimbării” pro-Antena 3

Europarlamentarul PC Maria Grapini a agresat doi jurnaliști din Timișoara, duminică, în timpul ”plimbării” pentru susținerea postului Antena 3, conform unei înregistrări postate de Televiziunea Cetățeanului, pe Youtube.

Citește și: Ministrul de Interne cere RAPOARTE, poliției și jandarmeriei, referitoare la incidentele de la ”plimbarea” Antenei 3

În momentul în care a văzut că este filmată, în timpul protestului pro-Antena 3, Grapini i-a amenințat pe jurnaliști, spunându-le că nu au dreptul să o filmeze și chiar a încercat să le ia camera de luat vederi.

Citește și: VIDEO. Manifestările Antenelor, ironizate într-un videoclip care a devenit viral pe YouTube. "Suntem aici, suntem Antena / Dar libertatea de opinie ne-a-nghiţit-o ghena"

”Arătați-mi, vă rog, legitimația. DA? Arătați-mi legitimația. Suntem pe domeniul public. Am dreptul la imagine și nu aveți voie să mă filmați (către primul jurnalist), domnișoară, decât dacă sunteți jurnalist. Arătați-mi legitimația. Sunteți la un eveniment aici.Nu, eu mă plimb prin parc”, le-a spus Grapini celor doi ziariști de la Televiziunea Cetățeanului.

Citește și: Suporterii Antenei 3 și ai infractorului Voiculescu au AGRESAT jurnaliști la mitingul neautorizat de la Cotroceni. Forțele de ordine NU au intervenit

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă