10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Donald Trump și-a lansat deja primul spot electoral pentru alegerile prezidențiale...

VIDEO. Donald Trump și-a lansat deja primul spot electoral pentru alegerile prezidențiale din 2020

Președintele Donald Trump și-a lansat deja primul clip electoral pentru alegerile din 2020 în plin scandal generat de modul în care a condamnat violenţele izbucnite, sâmbătă, între militanţii extremei-drepte şi contraprotestatarii din orășelul Charlottesville din statul Virginia, potrivit News.ro.

Spotul de doar 30 de secunde punctează realizările șefului Administrației de la Washington, subliniind că “planul preşedintelui Trump funcţionează” şi evocă crearea de locuri de muncă, ascensiunea Wall Street, dar şi puterea militară a Statelor Unite.

“Inamicii preşedintelui nu vor să reuşească, însă americanii spun ‘Lăsaţi preşedintele să îşi facă treaba’”, conchide mesajul publicitar.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se confruntă cu numeroase critici acide din partea congresmenilor pentru modul în care a condamnat violenţele izbucnite, sâmbătă, între militanţii extremei-drepte şi contraprotestatarii din orășelul Charlottensville din statul Virginia, potrivit BBC.





Donald Trump și-a exprimat dorința de a candida pentru un al doilea mandat chiar din ziua învestirii, realizând toate demersurile oficiale pentru a candida la scrutinul din noiembrie 2020 încă din ziua învestirii sale.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă