18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialTenis: Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturi la Palma de Mallorca

Tenis: Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturi la Palma de Mallorca

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, nr. 97 mondial, a ratat calificarea în semifinalele turneului WTA de la Palma de Mallorca, dotat cu premii totale de 250.000 euro, fiind învinsă vineri, în sferturile de finală, de favorita nr. 2, Jelena Jankovic (Serbia), nr. 25 mondial, cu 6-3, 6-3, informează Agerpres.

Cîrstea şi Jankovic sunt la egalitate în duelurile directe, 4-4, românca învingând în meciul precedent, anul acesta, la Madrid, cu 6-4, 6-3. 
Pentru performanţa realizată la acest turneu, pe care l-a început din calificări, Sorana Cîrstea va primi un cec de 4.758 euro şi 74 puncte WTA. 
În semifinale, Jankovic o va întâlni pe jucătoarea letonă Anastasija Sevastova, care a învins-o cu 6-4, 3-6, 6-3 pe columbianca Mariana Duque-Marino. 
În cealaltă semifinală vor juca belgiana Kirsten Flipkens, care a trecut cu 7-5, 6-3 de paraguayana Veronica Cepede Royg, şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, cap de serie nr. 6, care a dispus cu 7-6 (11/9), 5-7, 6-3 de favorita nr. 3, Ana Ivanovic (Serbia). 

Cele mai citite

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...

Mesajul de Paște al SRI-ului: “Nu credem până nu…”

Mesajul viral postat pe rețelele sociale de către Serviciul Român de Informații (SRI) în ziua de Paște a adunat rapid aprecieri și distribuiri. „Nu...

Firma care a produs fregatele României revine la București într-un moment critic pentru Forțele Navale Române

Firma BAE Systems din Marea Britanie, cea care a produs fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria, își anunță prezența la salonul BSDA 2024 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă