14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialRunsilvania la Răchiţele

Runsilvania la Răchiţele

O nouă competiţie sportivă pentru iubitorii muntelui va intra în scenă în acest an. Este vorba de competiţia intitulată Runsilvania Wild Race, care va avea loc în data de 18 august, potrivit www.clujtoday.ro. Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Lynx şi de Clubul Ecologic Transilvania. Ea va include două trasee. Unul este dedicat profesioniştilor şi are o lungime de 20 de kilometri, iar cel de-al doilea va fi rezervat amatorilor şi are o lungime de şapte kilometri. 

 

Unde va avea loc concursul

Punctul de plecare este cascada Vălul Miresii din satul Răchiţele. Traseul pentru profesionişti merge până în zona Pietrele Albe, la est de Vârfuşorul şi de Vlădeasa, iar cel pentru amatori ajunge până în zona Vârfului Lespezi, potrivit www.clujtoday.ro. 

“Traseele au fost special alese şi amenajate pentru a include, pe lângă alergare, şi pante abrupte, pasaje de căţărare uşoară, traversări de poduri improvizate ori diferite alte obstacole amenajate. Pasajele mai dificile vor fi asigurate şi există posibilitatea de a fi ocolite”, spun organizatorii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă